Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Teatro

Modern, Indonesisch | €€€

5-gangen Chef's diner € 69,95

Restaurant Week
5-gangen Chef's diner
€ 69,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Teatro serveert een 5-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Chef's diner bij restaurant Teatro aan slechts € 69,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Teatro

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Teatro

Keuken: Modern, Indonesisch

Maak kennis met het prachtige nieuwe restaurant van gerenommeerde chef, David da Costa, in Antwerpen. De chef heeft een bak aan ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants als de Lindehof** in Nuenen en Pure C** in Cadzand en opende zijn eerste restaurant da Costa in Antwerpen. Nu opent hij Teatro in het hippe Antwerpen zuid. Hij neemt u mee op een gastronomische reis in Aktes met moderne invloeden uit Indonesië. Elke hap die u neemt bevat spannende smaakcombinaties die uw smaakpillen laten prikkelen. Niet alleen de keuken is op ongekend niveau. De ambiance in Teatro is modern, luxe met een fijne sfeer. De attente en professionele bediening maakt het totaalplaatje af en laat u helemaal thuisvoelen. Maak nu kennis met restaurant Teatro in Antwerpen en geniet op gastronomisch niveau in een ongedwongen sfeer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden