Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Restaurant Decan

Belgisch, Frans, Modern | €€€ | Menu

4-gangen Gault&Millau diner € 73,-

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 73,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Decan serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Restaurant Decan aan slechts € 73,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 73,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Restaurant Decan. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Decan. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 73,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Restaurant Decan

Plattegrond Alle restaurantdeals in Berchem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Decan

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

Chef Jan Decan heeft zijn hart gevolgd en is professioneel kok geworden. Na het opdoen van veel ervaring in verschillende sterrenzaken was het tijd voor iets anders, de uitkomst: Restaurant Decan in Berchem. Het team, onder leiding van Chef Jan, werkt met pure producten met volle smaken en combineert dit met verfijnde en verzorgde uitvoering. Verwacht verassende gerechten op basis van de klassieke Frans-Belgische keuken, samengesteld met zelf getrokken fonds, rijke sauzen en verse groenten. Laat je daarbij ook zeker adviseren voor een heerlijke bijpassende wijn die met de uiterste zorg is geselecteerd. Niet alleen de keuken en de wijnen zijn op hoog niveau. Ook het moderne, strakke interieur doet de zintuigen prikkelen. Het sluit perfect aan op de verfijnde gerechten van de Chef. Maak kennis en ontdek waarom Restaurant Decan is bekroond met 13,5 punten door de gerenommeerde Gault&Millau gids.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Berchem e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden