Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Barriq Gastrobar

Modern, Shared dining | €€ | Menu

3-gangen Chef's lunch € 45,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 45,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Barriq Gastrobar. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Barriq Gastrobar. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 45,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Barriq Gastrobar

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Barriq Gastrobar

Keuken: Modern, Shared dining

Gelegen in een prachtig pand in Antwerpen is Barriq Gastrobar. Een plek waar topgastronomie en een gezellige sfeer samenkomt. Aparte cocktails en verrassende wijnontdekkingen ondersteunen topgerechten die in een shared concept op tafel komen. Het interieur kan omschreven worden als modern, luxe en warm. Het centrale punt in het restaurant is een authentieke piano waar prachtige tonen uit worden getoverd. Het zorgt voor de perfecte setting van een heerlijke lunch. De keukenbrigade maakt gebruik van seizoensgebonden producten waardoor het menu frequent veranderd. Je vind er groot scala aan gerechten met elk hun eigen bijzondere smaken. Maak nu lekker en voordelig kennis met Barriq Gastrobar in Antwerpen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden