Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Kobe

Modern, Argentijns / Steak | €€

4-gangen Chef's diner € 79,-

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 79,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Kobe serveert een 4-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Kobe aan slechts € 79,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Kobe

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kobe

Keuken: Modern, Argentijns / Steak

Het outdoor rooftop concept, Kobe, opent opnieuw haar deuren in Hasselt. Het is een plek waar u zich even helemaal in de sferen van Ibiza waant. Zodra u binnenstapt voelt u de fijne en warme sfeer. De ambiance is luxe en sfeervol. Ook de keuken is van hoog niveau. Met prachtige stukken vlees van de hoogste kwaliteit als specialiteit. Mocht u niet van vlees houden dan heeft de keuken gelukkig veel andere opties, elk even bijzonder en vol met smaak. De attente en professionele bediening maakt de beleving helemaal compleet en zorgt ervoor dat u kan genieten van de heerlijke keuken in een ongedwongen sfeer. Maak nu lekker en voordelig kennis met restaurant Kobe in Hasselt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden