Joels

Belgisch | €€ | Menu
9,5 (44 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen Rising Star diner + huisaperitief € 86,-

Joels

Belgisch | €€ | Menu
9,5 (44 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen Rising Star diner + huisaperitief € 86,-

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner + huisaperitief
€ 86,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Joels. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Rising Star diner + huisaperitief.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Joels. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Rising Star diner + huisaperitief aan slechts € 86,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Rising Star lunch + huisaperitief
€ 86,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Joels. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Rising Star lunch + huisaperitief.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Joels. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Rising Star lunch + huisaperitief aan slechts € 86,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 44 mensen zeggen over Joels

9.5 Gebaseerd op 44 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van begin tot einde werden we overdonderd. De ontvangst, het decor en de gastvrijheid top. De chef heeft prachtige creaties geleverd vol van fijne smaken en originele combinaties. Dit alles gepresenteerd op prachtig servies. Mag zeker een paar punten meer scoren bij Gault Milau. Met een 13 zijn ze te zuinig geweest. Nogmaals proficiat!! Wat een geweldige ervaring.

Martine Elise op Gister
Geverifiëerd

"Diner Joels"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schitterende avond !

Ingrid Verellen op Gister
Geverifiëerd

"Van hapje tot thee, alles verbazend lekker "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer vlotte, gemoedelijke bediening. Hetgeen is ongelooflijk lekker . Vanaf je auto tot de verrassing op het einde één groot culinair feest! Men is royaal met de wijnen. Een zeer bekwame sommelier.

pascale urgel op 11 juni 2024
Geverifiëerd

"Aangename lunch!"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Fijne ontvangst. Heerlijk eten en vriendelijke bediening.

Gitte op 10 juni 2024
Geverifiëerd

"Restaurantweek Deluxe 5-gangen lunch met huisaperitief bij Joels in Vorst-Laakdal"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We werden ontvangen op de parking met een amuse. Daarna verwelkomde de gastvrouw ons zeer hartelijk en begeleidde ons naar de prachtige tuin voor het aperitief. De Chef kwam een uitleg geven over het menu. De hapjes bij het aperitief waren zeer smaakvol. De gerechten van de lunch waren heerlijk en zeer mooi gepresenteerd. We kregen als extraatje een heerlijke dame blanche. Een aanrader!!

Ingrid Sleeckx op 08 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vorst (Laakdal) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Joels

Keuken: Belgisch

Zalig genieten van fenomenale gerechten bij restaurant Joels te Laakdal (Groot-Vorst)! Het restaurant pronkt hemelijk in de schaduw van de oude kastanje- en notenbomen midden in de dorpskern. De groene omgeving geeft zeker een extra dimensie aan je bezoek aan restaurant Joels. Zo kun je bij aangenaam weer ook heerlijk tafelen op het schitterende tuinterras. Geniet van een sfeer- en stijlvol restaurant met fenomenale gerechten welke worden begeleid door uitgekiende wijnen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vorst (Laakdal) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden