Vous lé Vous

€ 52,50

5-gangen Gault&Millau diner

Vous lé Vous

8,8 (269 reviews)
99%

5-gangen Gault&Millau diner € 52,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Vous lé Vous serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Vous lé Vous aan slechts € 52,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Vous lé Vous. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Vous lé Vous. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 42,50.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 269 mensen zeggen over Vous lé Vous

8.8 Gebaseerd op 269 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Technisch en visueel zijn de gerechten prima. De gerechten missen kruiding en de smaken zijn naar mijn bescheide mening niet in balans. Zurige smaken overheersen en de gekozen wijnen werken dit nog meer in de hand. Helaas viel dit diner bij ons niet in de smaak.

Sandra T op Gister
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was echt heel lekker en verfijnd. Qua akoestiek was het echt storend. Al je als serveerster saus morst op het tafellaken mag je dat wel afvegen vind ik. Ik voelde bij de bediening geen enthousiasme of trots voor het vak.

Miss op 16 oktober 2021
Geverifiëerd

"Lekker eten!"
6.3 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 6

Ontvangen geweest door de chef zelf die heel erg vriendelijk was. Ook zijn kookkunsten waren de moeite. Helaas liet de bediening af en toe te wensen over wat de algemene ervaring toch wat beïnvloedde. Wel een dikke pluim voor de chef! Echt een toppertje.

A.b.Wa op 16 oktober 2021
Geverifiëerd

"Kwaliteit op de eerste plaats "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zowel het eten, sfeer als service straalden kwaliteit uit. Wij hebben enorm genoten van onze avond en keren zeker terug!

Charlotte Haling op 16 oktober 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Excellent menu à chaque étape. Un peu déçu par la "sélection" des vins

Alain Delvaux op 11 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt (Wimmertingen) e.o.

Over Vous lé Vous

Keuken: Mediterraan, Frans

Restaurant Vous lé Vous ligt in Hasselt. In dit huis met de gedurfde naam ‘Vous lé vous” – bent u welkom om te komen genieten van een verfijnde maaltijd en een ontspannende overnachting. Heerlijke staaltjes van vakmanschap zorgen voor een modern en hedendaags design en geven het restaurant een tijdloze uitstraling. U kan bij het restaurant terecht voor een snelle lunch of ‘s avonds genieten van een gastronomisch diner.

Streekgebonden producten en Fairtrade-producten zijn vaak terug te vinden in de keuken. Seizoensgebonden producten komen ook van pas, want elk seizoen heeft zijn charmes. De zeer ruime keuken-eetkamer is het hart van ‘Vous lé vous’. De lichtovergoten zitkamer kijkt uit op de tuin met prachtige notenboom. De hal en de bar ogen uitnodigend en komen uit op een fraai terras waar bij mooi weer de maaltijden worden geserveerd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hasselt (Wimmertingen) e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden