De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (64 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin lunch € 140,-

Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (64 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin lunch € 140,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin lunch
€ 140,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Le Pristine*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Michelin lunch. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Pristine*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 140,-

Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Le Pristine* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 5-gangen Michelin diner van restaurant Le Pristine* nu aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Wat 64 mensen zeggen over Le Pristine*

9.0 Gebaseerd op 64 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Topavond"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Alles was heel lekker van begin tot einde !

Dennis De reu op 20 juni 2024
Geverifiëerd

"Nog steeds aan het nagenieten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer lekker gegeten, alles was om ter lekkerst. Ogen en smaakpapillen re kort !

Pascale Urgel op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"lekker eten met een maar..."
7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

Lekker gegeten (wel wat aan de dure kant, maar je betaalt waarschijnlijk ook voor de naam "S.Herman"). Het was wel jammer dat we zélf om alles hebben moeten vragen: of we wijn konden bestellen bij het eten, of we brood konden krijgen, en daarna of we nog een glaasje wijn én ook nog wat meer brood konden krijgen. Mij...

Lees hele review

Lekker gegeten (wel wat aan de dure kant, maar je betaalt waarschijnlijk ook voor de naam "S.Herman"). Het was wel jammer dat we zélf om alles hebben moeten vragen: of we wijn konden bestellen bij het eten, of we brood konden krijgen, en daarna of we nog een glaasje wijn én ook nog wat meer brood konden krijgen. Mijn man vroeg specifiek of hij een non-alcoholisch drankje kon bestellen zonder gember maar ontdekte al snel (na wat opzoekwerk op internet) dat er in het drankje wel degelijk gember zat. De dienster bleef wel voet bij stuk houden dat er geen gember in het drankje was. Het was al bij al goed , maar ik zal er niet snel teruggaan.

Sylvie op 06 juni 2024

"Le Pristine"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten in combinatie met zeer goede wijnen, een aanrader

Lisette op 04 mei 2024
Geverifiëerd

"Top lunch!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten en super bediening! Gevraagd voor klein verrassing en dit deden ze met een plezier. Hier kom ik graag terug eten!

Siranee op 14 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Pristine*

Keuken: Modern, Italiaans

In het hart van de bruisende winkelbuurt van Antwerpen, in een modern gebouw uit de jaren zestig bevindt zich restaurant Le Pristine. Een meeslepende ervaring tot in het kleinste detail, dat is waar het om gaat bij restaurant Le Pristine. Laat u helemaal onderdompelen in een creative herinterpretatie van de Italiaanse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale visdelicatessen. Kijk mee met de passie die de Chef's in de gerechten verwerken door de open keuken en geniet van hoogstaande gastvrijheid. De liefde voor Italië en al zijn bruisende energie komt echter niet alleen terug in de gastronomische gerechten. Het interieur van Space Copenhagen, de mode van de gewaardeerde luxe modeboetiek Verso, het design, de kunstwerken en de samengestelde playlist dragen allemaal bij aan de feestelijke Italiaanse sfeer. Maak nu kennis met restaurant Le Pristine en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden