Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (63 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 140,-

Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (63 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 140,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 140,-

Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Le Pristine* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 5-gangen Michelin diner van restaurant Le Pristine* nu aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin lunch
€ 140,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Le Pristine*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Michelin lunch. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Pristine*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Wat 63 mensen zeggen over Le Pristine*

9.0 Gebaseerd op 63 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Het beste"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Dit is het! Superervaring.

Rita Vandaele op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Leuke beleving"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker maar toch prijzig in vergelijking meer restaurants met toch wel wat sterren !

Didier Brockart op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Fantastische avond met heerlijk eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een super mooi kader. Top service, en fantastische gerechten!

Kristof Van Steenberghe op 14 december 2023
Geverifiëerd

"Alleen maar genieten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top place with top food and top service 👌

Lizzy op 09 december 2023
Geverifiëerd

"Niet naar verwachting"
5.0 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 8

Tjah wat zal ik zeggen. Niet naar verwachting. Je reserveert een 5 gangen menu. Je kiest het bijpassende wijn arrangement en je krijgt 4 glazen wijn. 4 glazen bij 5 gangen? Dat is de eerste keer dat ik een bijpassend wijnarrangement heb genomen waarbij het aantal glazen wijn niet gelijk was aan het aantal gangen. Ok...

Lees hele review

Tjah wat zal ik zeggen. Niet naar verwachting. Je reserveert een 5 gangen menu. Je kiest het bijpassende wijn arrangement en je krijgt 4 glazen wijn. 4 glazen bij 5 gangen? Dat is de eerste keer dat ik een bijpassend wijnarrangement heb genomen waarbij het aantal glazen wijn niet gelijk was aan het aantal gangen. Ok dat terzijde, nu over het eten. Was het smaakvol? Ja best. Was het speciaal? Nee niet beter dan andere 1* restaurants, eerder minder. Was de service goed? Nee niet bijzonder. Bijvoorbeeld het water moesten we elke keer zelf bij schenken. Geen drama natuurlijk, maar niet wat je verwacht.

“Gang 1” was eigenlijk meer een amuse. Vandaar dat we er waarschijnlijk geen bijpassende wijn bij kregen. Zie de mosselen op de foto. Dit was voor 2 personen. In andere restaurants zou dit een amuse genoemd worden.

Gang 2 was een salade met coquille. Zie de volgende 2 foto’s. Vol van smaak en een volwaardig gerecht. Bijpassende wijn was prima.

Gang 3 was slechts één enkele agnolotti met een klein beetje hazenpeper er in. Goed van smaak, erg lekker. Maar zo klein dat het amper als volwaardig gerecht kan worden gezien. Bijpassende wijn was erg goed.

Gang 4 was de dorade met wat groenten(prei, venkel) en wat schelpen/mosselen. Wat je op de foto ziet was voor 2 personen. Lekker maar niet bijzonder. Bijpassende wijn was aardig.

Gang 5, het toetje, was erg goed. Een tiramisu. Maar totaal uit balans qua grootte. Dit gerecht was zoveel meer vergeleken met al het andere eten dat we gekregen hadden dat het leek alsof we toch met een volle buik weg moesten gaan.

Overall een zeer matige ervaring. Ik zou hier dan ook zeker niet terug komen. Wij hebben voldoende michelin restaurants bezocht en weten dus best wat we kunnen verwachten, maar dit was ondermaats en beneden peil.

Kevin Plasmans op 03 december 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Pristine*

Keuken: Modern, Italiaans

In het hart van de bruisende winkelbuurt van Antwerpen, in een modern gebouw uit de jaren zestig bevindt zich restaurant Le Pristine. Een meeslepende ervaring tot in het kleinste detail, dat is waar het om gaat bij restaurant Le Pristine. Laat u helemaal onderdompelen in een creative herinterpretatie van de Italiaanse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale visdelicatessen. Kijk mee met de passie die de Chef's in de gerechten verwerken door de open keuken en geniet van hoogstaande gastvrijheid. De liefde voor Italië en al zijn bruisende energie komt echter niet alleen terug in de gastronomische gerechten. Het interieur van Space Copenhagen, de mode van de gewaardeerde luxe modeboetiek Verso, het design, de kunstwerken en de samengestelde playlist dragen allemaal bij aan de feestelijke Italiaanse sfeer. Maak nu kennis met restaurant Le Pristine en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden