Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (63 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 140,-

Le Pristine*

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,0 (63 reviews)
94% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 140,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 140,-

Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Le Pristine* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 5-gangen Michelin diner van restaurant Le Pristine* nu aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin lunch
€ 140,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Le Pristine*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Michelin lunch. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Pristine*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 140,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. In Pristine kunt uw tafel geplaatst worden in zowel het restaurant als de patio (het overdekte en verwarmde gedeelte behorende bij en door een schuifdeur gescheiden van het restaurant).

Voor praktische informatie klikt u Hier

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, daarna kan dit alleen telefonisch.

RESERVEER RESERVEER

Wat 63 mensen zeggen over Le Pristine*

9.0 Gebaseerd op 63 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super!

Jeremie De Canniere op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Geweldige bezoek"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Zeker een aanrader. Alles meer dan goed

Kevin De Neve op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Amazing"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Super lekker gegeten , ikzelf ben lactose intolerant maar er was zeker geen tekort!
Overal waren er alternatieven voorzien er was zelfs één gerecht volledig anders bereid zodat ik dezelfde beleving kon hebben.
Hartelijk bedankt hiervoor, het is niet vanzelfsprekend om evenwaardig mee te kunnen eten door een allergie.
Ik raad hen zeker aan, wij komen ook zeker nog eens terug.

Foodie op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"Eerste klas!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Tbeste wat ik ooit gegeten heb!
De gangen kwamen iets te snel op misschien waardoor we de aangepaste wijenen niet helemaal konden savoureren.
Maar toch allemaal top top top hoor!

Katia Pappas op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Had meer verwacht van een sterrenrestaurant "
6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Ontvangst was vriendelijk en vlot.
Mooi interieur al was het boven onze tafel voor de helft ervan iets te weinig licht.
We namen aperitief. Het niet-alcoholis was zijn geld niet waard, water met smaakje. De saké was heerlijk en het glaasje champagne mocht voller voor de prijs. Eén van de tafelgenoten nam een Duv...

Lees hele review

Ontvangst was vriendelijk en vlot.
Mooi interieur al was het boven onze tafel voor de helft ervan iets te weinig licht.
We namen aperitief. Het niet-alcoholis was zijn geld niet waard, water met smaakje. De saké was heerlijk en het glaasje champagne mocht voller voor de prijs. Eén van de tafelgenoten nam een Duvel die hij zelf mocht uitschenken en waarvan het glas bijna heel de maaltijd op de tafel bleef staan. Leuk waren de 2 wijnformules.
Wel was het verschil minimaal en dan bedoel ik ten nadele van de volledige formule. Toen we hier lacherig iets van zeiden kregen de personen met de halve wijnformule minder, jammer. Het eten was lekker en niets op aan te merken. Bij het voorgerecht was het wel even vragen naar ons eerste glaasje wijn. De dame die het eten bracht spraak stil en onverstaanbaar (nieuw,zenuwachtig,…) maar gelukkig lag het menu nog op tafel zodat we zelf even konden lezen wat we aten. Het extra drankje voor de persoon die geen wijnformule had hebben we 2x moeten vragen. Je merkte, toen de zaak zo goed als vol zat, dat het overzicht over de tafels niet altijd bewaard bleef.
De rekening was ruim 820€ wat toch een aardige som was ondanks de formule “dining with the stars”.
Ondanks de minpuntjes hebben we genoten.

Ruth op 21 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Pristine*

Keuken: Modern, Italiaans

In het hart van de bruisende winkelbuurt van Antwerpen, in een modern gebouw uit de jaren zestig bevindt zich restaurant Le Pristine. Een meeslepende ervaring tot in het kleinste detail, dat is waar het om gaat bij restaurant Le Pristine. Laat u helemaal onderdompelen in een creative herinterpretatie van de Italiaanse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale visdelicatessen. Kijk mee met de passie die de Chef's in de gerechten verwerken door de open keuken en geniet van hoogstaande gastvrijheid. De liefde voor Italië en al zijn bruisende energie komt echter niet alleen terug in de gastronomische gerechten. Het interieur van Space Copenhagen, de mode van de gewaardeerde luxe modeboetiek Verso, het design, de kunstwerken en de samengestelde playlist dragen allemaal bij aan de feestelijke Italiaanse sfeer. Maak nu kennis met restaurant Le Pristine en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden