Het Cordaat

Aziatisch, Belgisch, Frans | €€
8,9 (60 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner € 49,-

Het Cordaat

Aziatisch, Belgisch, Frans | €€
8,9 (60 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner € 49,-

Restaurant Week
4-gangen Rising Star diner
€ 49,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Cordaat serveert een 4-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Rising Star diner bij restaurant Het Cordaat aan slechts € 49,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch incl. huisaperitief
€ 43,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Het Cordaat. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch incl. huisaperitief .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Het Cordaat. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch incl. huisaperitief aan slechts € 43,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 60 mensen zeggen over Het Cordaat

8.9 Gebaseerd op 60 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"lekker gegeten maar één minuntje (zie commentaar)"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

wij waren tevreden over de bediening en de gerechten/het eten, maar één ding moet mij toch van het hart : bij de reservering had ik HEEL duidelijk vermeld dat wij visliefhebbers zijn en graar 2 visgerechten (voor- en hoofdgerecht) zouden willen. Toen men ons het menu kwam voorstellen was het hoofdgerecht ...een vlee...

Lees hele review

wij waren tevreden over de bediening en de gerechten/het eten, maar één ding moet mij toch van het hart : bij de reservering had ik HEEL duidelijk vermeld dat wij visliefhebbers zijn en graar 2 visgerechten (voor- en hoofdgerecht) zouden willen. Toen men ons het menu kwam voorstellen was het hoofdgerecht ...een vleesgerecht.Wij vroegen of een visgerecht mogelijk was. Dat was mogelijk, maar daarvoor moest een supllement betaald worden van 10 eur. Ik behield het vleesgerecht omdat ik echt niet wou bijbetalen, maar mijn vrouw koos voor de vis waardoor de uiteindelijke rekening dus 10 eur meer was. Er was vis als alternatief voor het hoofdgerecht, dus moest hiervoor toch geen speciale 'inspanning' gedaan worden, toch? Ben benieuwd of hier enige reactie op komt!

Luc Das op 11 juni 2024
Geverifiëerd

"Etentje met mijn vriendin"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Top locatie met lekker eten

Sabrina Bellavia op 01 mei 2024
Geverifiëerd

"Lunch met partner"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Grote setting.

Nico Keersmaekers op 23 april 2024
Geverifiëerd

"Topservice"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Topservice met lekker eten in een mooie setting

Tirza op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Wat een zalige ontdekking!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een leuke kennismaking! Lekker eten, lekkere wijnen en toebedeling. Tot gauw!

Tinneke De Bleser op 17 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Cordaat

Keuken: Aziatisch, Belgisch, Frans

Restaurant Het Cordaat is gelegen op de Corda Campus in Hasselt. Een plek die barst van innovatie, ondernemerschap en ambitie. Ook op het vlak van horeca staan de dingen er niet stil. Zo is in 2018 Het Cordaat geopend. Een fine dining restaurant met een seizoensgebonden kaart die gevuld is met lokale, verfijnde gerechten. Het Cordaat is een sfeervol restaurant met een warm interieur, waar u kan meekijken in de open keuken. Laat u verrassen door de unieke en rijkelijke smaken, dit in een ongedwongen sfeer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden