Blanc by Aytems

Belgisch, Midden-Oosters | €€€
9,0 (69 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 55,-

Blanc by Aytems

Belgisch, Midden-Oosters | €€€
9,0 (69 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau lunch € 55,-

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Blanc by Aytems. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Blanc by Aytems. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 55,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises
€ 95,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Blanc by Aytems serveert een 5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises bij restaurant Blanc by Aytems aan slechts € 95,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 69 mensen zeggen over Blanc by Aytems

9.0 Gebaseerd op 69 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Eten bij de Turk ;0)"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

In de schaduw van het KMSKA vind je een geweldig tof en lekker restaurant.
De ongelofelijke combo van Oosterse smeken, zeer mooie gerechtjes en een chef die tijd maakt voor zijn klanten door zelf het eten mee te serveren (wij gingen wel in de week en niet in het weekend)
Daarbij serveren ze zelfgemaakte heerlijke Turkse broodjes met 3 soorten boter. Geweldig.
Een echte aanrader.

Ineke Deckers op 11 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekker maar pover ondernemerschap"
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Ober bood ons bij het lunchmenu gratis aperitief en koffie/thee aan. Nadat we hem hadden teruggeroepen om het menu en de formule nogmaals uit te leggen en hij opnieuw gratis cocktails en koffie aanbood, gingen we op zijn aanbod in. Bij afrekening bleek dat ook deze cocktails en koffie waren aangerekend.
Lakoniek w...

Lees hele review

Ober bood ons bij het lunchmenu gratis aperitief en koffie/thee aan. Nadat we hem hadden teruggeroepen om het menu en de formule nogmaals uit te leggen en hij opnieuw gratis cocktails en koffie aanbood, gingen we op zijn aanbod in. Bij afrekening bleek dat ook deze cocktails en koffie waren aangerekend.
Lakoniek werd door de verantwoordelijke gesteld dat de ober alleszins goed was “getraind” en hij als baas hiervoor geen verantwoordelijkheid nam. Na aandringen gaf hij aan een tegoedbon voor een volgende bezoek te zullen mailen. We wachten dus nog steeds op deze mail…
Jammer dit etentje zo moest eindigen. Ik geef nog even mee dat de betaalde rekening 475 eur - 4 personen was en dus geen aalmoesje. Correct ondernemerschap is voor ons even belangrijk als een lekkere eetervaring!

Martine op 11 juni 2024
Geverifiëerd

"Etentje "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Eten heel lekker, speciale smaken. Mooi gepresenteerd.
Verfrissend

Mari G op 10 juni 2024
Geverifiëerd

"Zeker gaan proeven"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

een aanrader voor hij/zij die houdt van ontdekken van lekkere speciale smaak combinaties.Echt eens proberen.Top service

Yves op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"Leuke ervaring "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Een mega ervaring, leuke setting, lekker eten, vers brood op.tafel, echt genoten

Niels Van Poucke op 04 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Blanc by Aytems

Keuken: Belgisch, Midden-Oosters

Blanc by Aytems, gelegen in Sint-Truiden is te vinden in een prachtig, statig pand. Gelukkig is het restaurant aan de binnenkant net zo mooi als aan de buitenkant. De chique maar toch ongedwongne sfeer maakt Blanc by Aytems de perfecte plek voor een gastronomische avond uit. Bij Blanc by Aytems begin je aan een inspirerende tour met Ottomaanse invloeden door Anatolië, Mesopotamië en de Balkan. Al deze invloeden worden op een innovatieve manier gecombineerd met producten uit de omgeving, ook wel Haspengouw genoemd. Laat je door de chefs verrassen door de Blanc's Inspiration menu's. Uiteraard zijn er bijpassende wijnen beschikbaar voor iedere gang.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden