Alter*

Mediterraans, Frans | €€€
9,0 (294 reviews)
99% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 110,-

Alter*

Mediterraans, Frans | €€€
9,0 (294 reviews)
99% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 110,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 110,-

Restaurant Alter* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Restaurant Week. Restaurant Alter* serveert een waanzinnig 5-gangen Michelin diner aan slechts € 110,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij een annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 85,-

Geniet tijdens deze editie van Restaurant Week van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Alter*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Alter* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 85,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij een annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Wat 294 mensen zeggen over Alter*

9.0 Gebaseerd op 294 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"De surprise en surprise"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Quelle évolution gustative depuis le nombre d’années que nous y allons… jamais déçus… Le chef nous réserve une surprise de saveurs à chaque repas… pas loin d’un 2 ⭐️. Il vient à chaque fois à la fin du repas amener le dessert et partager avec les convives. Le sourire de son épouse et sa prévenance sublime le tout. L...

Lees hele review

Quelle évolution gustative depuis le nombre d’années que nous y allons… jamais déçus… Le chef nous réserve une surprise de saveurs à chaque repas… pas loin d’un 2 ⭐️. Il vient à chaque fois à la fin du repas amener le dessert et partager avec les convives. Le sourire de son épouse et sa prévenance sublime le tout. Leur chef sommelier Rudy est parti mais la relève est déjà très bien assurée. Belle continuation à vous tous. Au plaisir de revenir prochainement. Caroline et Denis

caroline GERMAY op 22 april 2024
Geverifiëerd

"Aangename verrassing "
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Eten was zeer lekker. Verrassend. Toffe bediening en de sommelier kent zijn vak. Zeker een aanrader.

Johan op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"Alter"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Parfait !

Pierre Moreau op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Parfait 🥰"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Une cuisine raffinée, délicieuse, servie dans une vaisselle magnifique.
Le service et les conseils vins très professionnels tout en étant sympathiques.
Un garde sobre, soigné, chaleureux.
Parfait !

Rachel Hick op 22 maart 2024
Geverifiëerd

"Lunch in Alter"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was top👍

John Saeren op 18 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.

Toon telefoonnummer

Over Alter*

Keuken: Mediterraans, Frans

Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.

Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.

Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.

De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden