Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Alter*

Mediterraans, Frans | €€€
8,9 (277 reviews)
99% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 95,-

Alter*

Mediterraans, Frans | €€€
8,9 (277 reviews)
99% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 95,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 95,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Alter* serveert een 5-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Alter* aan slechts € 95,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 75,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Alter*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Alter*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 75,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin lunch
€ 95,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Alter*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Alter*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 95,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 277 mensen zeggen over Alter*

8.9 Gebaseerd op 277 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Klaar voor 2de ster!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een streling voor het oog en de smaakpapillen! Uit de kunst!

Marie-Louise SMEETS op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"super lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten. Heel lekkere bijpassende wijn. WIj komen zeker nog eens terug!

Annelies Leenaers op 24 oktober 2022
Geverifiëerd

"Une belle découverte "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top dans tous les domaines. Restaurant visité pour la première fois mais certainement pas la dernière. Tout était parfait …

Bernard op 21 oktober 2022
Geverifiëerd

"Quelle passion dans l'assiette "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Quand la perfection est au rendez-vous, vous ne pouvez que savourer votre menu. Qualité gustative,olfactive, visuelle, vos sens sont à la fête. Que dire du service...impeccable, efficace, sympathique et discret.
Un vrai moment de bonheur. Merci

Christophe Rigo op 21 oktober 2022
Geverifiëerd

"Prima eten en bediening"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten! De eerste drie gerechten waren iets vlak van smaak, niet uitgesproken, maar dat is een persoonlijke smaak. De bediening was vlot en leuk en de sommelier was gewoon top! Veel kennis die hij op een leuke manier deelde met ons! We gaan zeker nog eens terug.

Jacqueline Rosier op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.

Toon telefoonnummer

Over Alter*

Keuken: Mediterraans, Frans

Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.

Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.

Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.

De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden