En Faim

€ 39,-

3-gangen Gault&Millau diner

En Faim

6,9 (3 reviews)

3-gangen Gault&Millau diner € 39,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant En Faim serveert een 3-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant En Faim aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant En Faim . Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant En Faim . Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 3 mensen zeggen over En Faim

6.9 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

heel lekker gegeten, vriendelijke bediening

Alain Terryn op 29 november 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Hadden meer verwacht van de wijnformulier

Lima op 26 november 2021
Geverifiëerd

"Ontgoocheling"
4.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 2

Midden in dit mooie restaurant staat er nu een grote toonbank met afhaalproducten en lelijke TL lichten.het maakt de intieme sfeer,die er ooit was ,stuk..vroeger kwam ik er voor de intieme sfeer,die is er niet meer.de prijs van de wijnen swingen de pan uit,er is geen huiswijn op de kaart.eten was ok.ontgoocheld.

marthe op 21 november 2021
Geverifiëerd
Evelien heeft gereageerd op 03 december 2021

Beste
Jammer om te lezen dat dit uw ervaring is.
Het klopt inderdaad dat wij sinds corona een toonbank hebben gezet. We hebben erg ons best gedaan om een exemplaar te kiezen die meegaat met geheel van de zaak, wat volgens het grotendeel van onze klanten ook goed gelukt is. Het is zo, dat ook wij net als zovelen in onze sector heel creatief moeten zijn om om deze crisis te bestrijden. De nieuwe afhaalformule blijkt tot op vandaag een beslissing die heel erg nodig was en nog steeds is. We nemen uw opmerking betreffende het tl-licht zeker mee.
Wat niet klopt is uw reactie betreffende de wijnen. Wij bieden een aangepaste wijnformule aan aan 20 euro per persoon. Hiervoor krijgt aangepaste wijn , een glas en repasse bij voorgerecht en een glas en repasse bij hoofdgerecht, dus dit komt op 3 glazen wijn per persoon en water inbegrepen. Als u dit uitrekent, kan u bezwaarlijk zeggen dat dit duur is voor de wijnen die geschonken worden .
Daarnaast is er ook huiswijn te krijgen per glas aan €6. Zowel wit, rood als rosé. Ook hiervoor maken wij steeds een persoonlijke selectie in samenwerking met verschillende, gerespecteerde wijnhuizen en leveranciers. En dan hebben wij ook nog een uitgebreide wijnkaart waar zowel de klassiekers als wereldwijnen opstaan. De prijzen starten vanaf 39 euro, wat volgens ons mening zeer schappelijk is. Dus aan keuze en aanbod is er geen tekort.
We vonden het belangrijk om dit toch even recht te zetten.
Met vriendelijke groet
Nick en Evelien

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lauwe e.o.

Over En Faim

Keuken: Europees, Belgisch, Frans

Restaurant En Fain is een plek die meegaat met de tijd; wat vroeger het chique, lang uitgbreide tafelen de norm was, ligt de nadruk en verlangen nu vooral op gezellig en ongedwongen dineren.

Voor degenen die het toch liever iets traditioneler houden biedt En Faim ook een wisselend themamenu.

De keuken kookt met gewaagde ingredienten om de gast te verbazen met smaken en creaties. En Fain is een plek die voor warmte en klasse staat. Wanneer kan team En Fain u welkom heten?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lauwe e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden