El Fuego

Mediterraans, Spaans / Tapas | €€€ | Menu

4-gangen Rising Star lunch € 49,95

Restaurant Week
4-gangen Rising Star lunch
€ 49,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant El Fuego. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Rising Star lunch .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant El Fuego. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Rising Star lunch aan slechts € 49,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner
€ 64,90

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant El Fuego serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant El Fuego aan slechts € 64,90? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over El Fuego

Keuken: Mediterraans, Spaans / Tapas

Geniet van de traditionele Spaanse keuken aan de Hasseltse Kanaalkom. Bij El Fuego werken de chefs met meer dan 20 jaar ervaring in Spaanse toprestaurants.

U kunt starten met de beste keuze van de vers gemaakte tapas die u al dan niet kan delen met uw tafelgenoten. Bij de hoofdgerechten heeft u altijd keuze tussen vis of vlees en wordt deze naar uw smaak klaargemaakt in een traditionele houtskooloven. Zo blijven de gerechten heerlijk sappig en wordt de smaak behouden. Of u kunt kiezen voor de Catalaanse paella met zee vruchtjes welke reeds meermaals bekroond werd. Alle gerechten en ook de desserten zijn vers en huisgemaakt. bij El Fuego! Tevens worden de beste wijnen en specialiteiten rechtstreeks ingevoerd vanuit Spanje waardoor de pure en originele smaken worden gegarandeerd.

Komt u met de auto naar El Fuego in Hasselt? Het restaurant is het best te vinden via GPS op Parking Blauwe Boulevard. Het restaurant ligt op de kaai boven het parking complex.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden