Tafel 10

Belgisch | €€€
9,0 (166 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 58,-

Tafel 10

Belgisch | €€€
9,0 (166 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 58,-

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 58,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Tafel 10 serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Tafel 10 aan slechts € 58,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 58,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Tafel 10. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Tafel 10. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 58,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 166 mensen zeggen over Tafel 10

9.0 Gebaseerd op 166 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekkere ontdekking"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

lekkere en fijn eten

Luk op Vandaag
Geverifiëerd

"lekker "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

lekker gegeten - prima en attente bediening - misschien toch geen 14/20 maar eerder 13/20 bij GM?

Hilde VERDUYN op 10 juni 2024
Geverifiëerd

"4 gangen gault millau "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het was zeer lekker

Lisa Van Damme op 09 juni 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker, in een mooi kader

Philippe De Meyer op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"wat een ontdekking"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

het stond al lang op onze bucketlist en eindelijk was het van dat. na een hartelijke verwelkoming namen we plaats in het sfeervolle restaurant. de bediening was top, het eten meer dan lekker, een mooie wijnkaart en een toffe afsluiter met koffie en versnaperingen. dit is zeker een plaats om op jullie lijstje van zeker eens te gaan tafelen te zetten

lucaske op 19 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ruiselede e.o.

Toon telefoonnummer

Over Tafel 10

Keuken: Belgisch

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen. Een voorheen 19de-eeuwse burgerwoning die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was werd omgetoverd tot het stijlvolle restaurant dat het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. Zij bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor wordt teruggekeerd naar de culinaire basis. Er wordt met eerlijke producten gewerkt die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte. Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken.

Bert Denoulet en Lisa Lambrecht en hun team verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Ruiselede e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden