Paul de Pierre

Belgisch, Frans | €€€

Subliem 6-gangen diner € 93,-

Restaurant Week
Subliem 6-gangen diner
€ 93,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Paul de Pierre serveert een Subliem 6-gangen diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het Subliem 6-gangen diner bij restaurant Paul de Pierre aan slechts € 93,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Paul de Pierre

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarkedal e.o.

Toon telefoonnummer

Over Paul de Pierre

Keuken: Belgisch, Frans

Bij Restaurant Paul de Pierre in Maarkedal staat toegankelijke gastronomie centraal. Het restaurant is altijd op zoek naar nieuwe producten en haalt ingrediënten rechtstreeks van de bron. Door boeren en telers persoonlijk te bezoeken en het volledige proces van voeding tot slacht te volgen, wordt de beste kwaliteit gegarandeerd en de voedselketen zo kort mogelijk gehouden. De menukaart is bewust beperkt, met een sterke focus op de herkomst en kwaliteit van de producten.

In de eigen tuin worden met liefde en zorg 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit gekweekt, volledig biologisch en seizoensgebonden. Bij mooi weer kunnen gasten een kijkje nemen in de tuin en zien waar hun maaltijd vandaan komt. Elke twee maanden wordt een nieuwe menukaart samengesteld, geïnspireerd door wat de boeren en de moestuin op dat moment bieden.

Zaakvoerder Paul Henri is niet alleen gepassioneerd over eten, maar ook over wijn. Als gediplomeerd wijnsommelier heeft hij een wijnkaart samengesteld met maar liefst 1.200 referenties, die voortdurend wordt aangevuld met nieuwe ontdekkingen. Dankzij het “fair wine restaurant-label” kunnen gasten er zeker van zijn dat ze een eerlijke prijs betalen. Paul Henri heeft zelfs een kleine wijngaard aangelegd, waarvan de eerste oogst over een paar jaar beschikbaar zal zijn. Samen met chef-kok Fabian Bail, die onlangs tweede werd in de wedstrijd "Eerste Kok van België," vormt het restaurant een topteam. Fabian’s passie en gedrevenheid voor koken zijn ongeëvenaard en hij streeft altijd naar verbetering.

Restaurant Paul de Pierre heeft ontzettend veel “goesting” en hoopt binnenkort vele gasten te mogen verwelkomen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maarkedal e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden