da Costa

€ 52,50

5-gangen Rising Star diner

da Costa

8,7 (284 reviews)
98%

5-gangen Rising Star diner € 52,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner
€ 52,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant da Costa serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant da Costa aan slechts € 52,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 284 mensen zeggen over da Costa

8.7 Gebaseerd op 284 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Lekker eten! Fijne mix met oosterse keuken. Bediening heel vriendelijk. Het was er wel heel koud en tachtig op de plaats waar wij zaten.

Yriq op 09 oktober 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassende smaken! Heerlijk. Lekkere wijnen. Sympathieke chef.

Gunter op 08 oktober 2021
Geverifiëerd

"Gezellig tafelen met zijn tweetjes"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

De ontvangst vond ik een beetje koel, de chef stond servetten te vouwen. Ik had de indruk dat we niet verwacht werden. In mijn neus, een geur die ik niet kon thuisbrengen, maar het rook niet aangenaam zoiets als detergent vermengd met kooklucht. Maar naarmate de avond vorderde werden die kleine ongemakjes weggespo...

Lees hele review

De ontvangst vond ik een beetje koel, de chef stond servetten te vouwen. Ik had de indruk dat we niet verwacht werden. In mijn neus, een geur die ik niet kon thuisbrengen, maar het rook niet aangenaam zoiets als detergent vermengd met kooklucht. Maar naarmate de avond vorderde werden die kleine ongemakjes weggespoeld door het lekkere eten en de lekkere aangepaste wijntjes. De foodpairing klopte ! Alles mooi gepresenteerd met origineel servies en bestek. Voor ons toch ook wel een vernieuwende keuken met Oosterse toets. De avond verliep heel gemoedelijk, een vlotte bediening zonder te veel franjes. Het interieur mag mijn inziens een beetje verfraaid worden al geef ik de voorkeur aan de inhoud van mijn bord.

Katrien Embregts op 05 oktober 2021
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het was meer dan perfect, dank U chef en personeel, meer dan een terug komen waard.

ludo cousyns op 04 oktober 2021
Geverifiëerd

7.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 8

Leuke sfeer, beloftevol team. Tegenover vorige keer alsook in vergelijking met andere restaurants die in dezelfde lijn liggen en meedoen met dining with the stars kan het totaalpakket beter. Al bij al een leuke avond gehad.

Sarah op 04 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Over da Costa

Keuken: Haute cuisine, Frans, Modern

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden