Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner
€ 59,95
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant da Costa serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant da Costa aan slechts € 59,95? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 491 mensen zeggen over da Costa
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hele menu was van begin tot einde lekker. Smaken fantastisch uitgebalanceerd en wijnen goed gecombineerd. Sfeer id zaak is ok en service redelijk. Soms wat stuntelig maar vriendelijk. Bij volle zaal moet er extra man id zaal. Gelukkig deze keer niet volledig vol. 5 min extra pauze tussen de gangen had gemogen. De ex...
Lees hele reviewHele menu was van begin tot einde lekker. Smaken fantastisch uitgebalanceerd en wijnen goed gecombineerd. Sfeer id zaak is ok en service redelijk. Soms wat stuntelig maar vriendelijk. Bij volle zaal moet er extra man id zaal. Gelukkig deze keer niet volledig vol. 5 min extra pauze tussen de gangen had gemogen. De extra gang met kreeft is zeker aan te raden!
Voor het eten en de wijnen komen we zeker terug!
Klein maar leuke, mooie, smaakvolle schotels. Wel spijtig dat je 5 uur nodig hebt om een 6 gangen diner klaar te maken. Binnengegaan om 18u15, buitengegaan om 23u15. Je zit al 1u15’ aan tafel voordat de amuses geserveerd worden. Vermoedelijk doordat het vers brood nog niet klaar was met bakken. Diverse gangen worden...
Lees hele reviewKlein maar leuke, mooie, smaakvolle schotels. Wel spijtig dat je 5 uur nodig hebt om een 6 gangen diner klaar te maken. Binnengegaan om 18u15, buitengegaan om 23u15. Je zit al 1u15’ aan tafel voordat de amuses geserveerd worden. Vermoedelijk doordat het vers brood nog niet klaar was met bakken. Diverse gangen worden koud geserveerd en als het dan warm gerecht is dan is het lauw. Jammer. Zegt genoeg over de genomen voorbereidingen.
Een van de betere restaurants hier in antwerpse was verdoken pareltje blij dat we dit ondekt hebben daar is de bediening als de ontvangst top de borden zijn echte schilderijen en de chef diend mee op
Heel lekker eten, goede service het duurde alleen wat lang
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over da Costa
David da Costa is sinds september 2019, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).
In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!
Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!
Goedemorgen, leuk dat we u hebben mogen ontvangen in da Costa. De avond dat u bent gekomen was de introductie van (deels) het nieuwe menu. Zo’n nieuw menu gaat altijd gepaard met niet voor de hand liggende obstakels. Deze kunnen moeilijk ingecalculeerd worden.
Midden in de avond heeft u gekozen voor de “extra” gang, raviolli van kreeft.
Daarmee wordt er in mijn ogen bevestigd, dat ondanks het wachten akkoord wordt gegaan met het tempo.
En daarnaast, je komt toch voor een avondje uit? Het restaurant verlaten om 20u30 zou ook apart zijn toch?
Mochten we het geweten hebben, dat de temperatuur van de gerechten niet in orde was, dan hadden we met liefde er extra op gelet.
Tot de volgende!