Knife fork icon red

Restaurant Cavalieri

€ 34,-

3-gangen Rising Star lunch

Restaurant Cavalieri

8,8 (32 reviews)

3-gangen Rising Star lunch € 34,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Restaurant Cavalieri. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Cavalieri. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Cavalieri serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Restaurant Cavalieri aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 32 mensen zeggen over Restaurant Cavalieri

8.8
(32 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Toffe locatie met een warm welkom. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bunny with pancake op 19 maart 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

voor herhaling vatbaar!

ingrid weyns op 16 maart 2020
Geverifiëerd

"Dining with the stars"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Toprestaurant! Superontvangst, heel verzorgd, eten was subliem en de wijn paste er perfect bij. Familiale sfeer en toch erg professioneel.

Els Swinnen op 16 maart 2020
Geverifiëerd

"Genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie omgeving, aangename sfeer, lekker eten, goede bediening niet te stijf. We kunnen het alleen maar aanbevelen. Wij komen zeker terug.

JN op 14 maart 2020
Geverifiëerd

"Teleurstellend op elk vlak"
2.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 2

Er werd geen rekening gehouden met de op voorhand gestelde vraag of vegetarisch dineren mogelijk was. Het gevolg was de gerechten uit het menu zonder vlees of vis en een zeer flauwe risotto met een stukje kaas. Het chocoladedessert zag er keurig uit maar smaakte totaal niet naar chocolade. Er was een wachttijd van 7...

Lees hele review

Er werd geen rekening gehouden met de op voorhand gestelde vraag of vegetarisch dineren mogelijk was. Het gevolg was de gerechten uit het menu zonder vlees of vis en een zeer flauwe risotto met een stukje kaas. Het chocoladedessert zag er keurig uit maar smaakte totaal niet naar chocolade. Er was een wachttijd van 75 minuten tussen voor- en hoofdgerecht, de parelhoen was volledig uitgedroogd, en we moesten tweemaal vragen om de rekening. De aangeboden grappa was lekker, maar maakte deze fiasco niet goed. Veel geblaat maar weinig wol, geen service, ongezellige en luide akoestiek en veel te duur voor wat het was.

Small cc3e8cda9a Small 9c551ff83c Small 9ce89b90fd Small ff23e2a4be Small 3e08619b09
Jurgen Foodie op 14 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Mortsel e.o.

Cantecroylaan 30 2640 Mortsel

Over Restaurant Cavalieri

Bij Restaurant Cavalieri kunt u genieten van verrukkelijke traditionele Italiaanse gerechten. De Italiaanse klassiekers worden smaakvol en prachtig gepresenteerd. Het restaurant is gelegen in het prachtige Kasteel Cantecroy in Mortsel. Breng een bezoek aan Restaurant Cavalieri en laat u gastronomisch verrassen op deze bijzondere plek!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Mortsel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden