Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Lou Fèrri

€ 39,-

3-gangen diner + amuses

Lou Fèrri

10,0 (1)

3-gangen diner + amuses € 39,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen diner + amuses
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Lou Fèrri serveert een 3-gangen diner + amuses tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen diner + amuses bij restaurant Lou Fèrri aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen lunch + amuses
€ 39,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Lou Fèrri. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen lunch + amuses.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Lou Fèrri. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen lunch + amuses aan slechts € 39,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Lou Fèrri

10.0
(1 review)
Eten
10.0
Service
10.0
Sfeer
10.0
Schrijf een review

"UN bel accueil pour une table au parfums du sud...."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Une cheffe et son mari dédiés à faire vivre le sud à Paris! Vaut le détour. Ambiance feutrée pour dégustation optimisée. Repas charmeur et vin à découvrir.

Patrick op Gister

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Avenue du Prince de Ligne 14 1180 Brussel

Over Lou Fèrri

Lou Fèrri is vooral een liefdesverhaal tussen een chef-kok, Karin Burton, en het Provence-Camargue. Haar keuken ruikt naar zuiderse producten: olijfolie, vlees van de Camargue stier, fruit, groenten,.... en vooral verse truffels! Het hele jaar door, kookt zij verschillende soorten truffels passend bij de seizoenen. Haar keuken is een combinatie van tradities en creaties, een uniek universum waar zelfs de wijnen ruiken naar het zuiden, waardoor de smaken van de Rhônevallei en de Provence naar voren komen.

Bij restaurant Lou Fèrri binnengaan is alsof u in een oogwenk 1000 km aflegt. Misschien ontbreekt alleen het tjirpen van de krekels nog....

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden