Knife fork icon red

Lafarques

€ 40,-

3-gangen Rising Star lunch

Lafarques

3-gangen Rising Star lunch € 40,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Lafarques. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Lafarques. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Lafarques serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Lafarques aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Pepinster e.o.

Chemin Des Douys 20 4860 Pepinster

Over Lafarques

Hotel-restaurant Lafarques ligt in de heuvels van Pepinster, in het hart van de Blauwe Ardennen, gelegen tussen Spa en Chaudfontaine, op 15 minuten van Luik.
Vanaf de veranda heeft u een adembenemend uitzicht over het terras in blauwe hardsteen en het prachtige park van 20 ha. De inrichting van het restaurant met tevens moderne accenten, zal u de charme en authenticiteit van dit Anglo-Normandische herenhuis doen waarderen.
Olivier Tucki en zijn team zijn begonnen aan een missie om de "Renaissance" van deze bijzondere locatie met passie en plicht te belichamen, geïnspireerd om het historisch erfgoed in originele staat te behouden.
De 9 kamers en suites met een verfijnd en warm comfort stellen u in staat om uw verblijf in alle rust te verlengen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Pepinster e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden