Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

La Table

€ 45,-

3-gangen Gault&Millau diner

La Table

10,0 (1)

3-gangen Gault&Millau diner € 45,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant La Table serveert een 3-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant La Table aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant La Table. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant La Table. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over La Table

10.0
(1 review)
Eten
10.0
Service
10.0
Sfeer
10.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Accueil convivial , chef de salle très cordial ; un menu avec de la recherche dans l 'association des aliments et beaucoup de finesse dans les saveurs - le vin digne d 'une belle cave . Enfin à recommander une bonne adresse dans un cadre sympa à l 'ambiance cosy.

JEAN-PIERRE COMINOTTI op 11 september 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Charleroi e.o.

Place Emile Buisset 10 6000 Charleroi

Over La Table

Kom genieten van een culinaire avond bij restaurant La Table (De La Manufacture Urbaine) in Charloi. In het restaurant kunt u genieten van een creatieve keuken. Een keuken op een uitzonderlijke plek waar het authentieke, de plaats en de creativiteit de overhand hebben. In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met regionale en authentieke producten.

Achter de tafel vind u de man die de inventieve keuken van L'Atelier al had geïnspireerd, waar het idee van de brouwerij en de plaats de overhand hadden. Deze keer kiest Fabrizzio Chirico, lid van de Generation W en Young Restaurateurs, voor bistronomie. De chef onderscheidt zich door zijn keuzes, intuïtie en het werken met verrassende materialen, texturen, kleuren en smaken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Charleroi e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden