Schnitzel

Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€

4-gangen Chef's lunch € 35,-

Restaurant Week
4-gangen Chef's lunch
€ 35,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Schnitzel. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Schnitzel. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Chef's lunch aan slechts € 35,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
6-gangen Chef's lunch
€ 50,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Schnitzel. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 6-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Schnitzel. Reserveer een tafel voor deze fantastische 6-gangen Chef's lunch aan slechts € 50,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
6-gangen Chef's diner
€ 50,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Schnitzel serveert een 6-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 6-gangen Chef's diner bij restaurant Schnitzel aan slechts € 50,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Schnitzel

Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten

Natuurlijk, laten we de focus leggen op de sfeer en de stijl van het restaurant zonder de nadruk te leggen op de specifieke gerechten. Schnitzel, gelegen op Paardenmarkt 53 in Antwerpen, is een unieke eetgelegenheid die eenvoud combineert met sublieme smaken. Geleid door chef Geert Weyn, staat het restaurant bekend om zijn no-nonsense aanpak en gerechten die bol staan van smaak. Bij Schnitzel draait het niet om overdadige menu's, maar om pure, authentieke smaken die de zintuigen prikkelen. Met een focus op kwaliteitsingrediënten en een streven naar perfectie, biedt Schnitzel een culinaire ervaring die eenvoudigweg onvergetelijk is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden