Magnific

€ 31,-

3-gangen Rising Star lunch

Magnific

3-gangen Rising Star lunch € 31,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 31,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Magnific. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Magnific. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 31,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Rising Star diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Magnific serveert een 4-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Rising Star diner bij restaurant Magnific aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasmechelen e.o.

Over Magnific

Keuken: Frans, Modern

Magnific is gevestigd in Maasmechelen. Het restaurant - bekroond met een Bib Gourmand van Michelin - staat voor een totaal beleving die naar perfectie streeft op vlak van design en culinair genieten. Magnific beschikt over een interieur met marmeren wanden, stenen vloeren, trendy kleuren en ook kwaliteitsmeubelen maken daar deel van uit.

De keuken beschikt over wereldse invloeden met een Mediterraans tintje eraan verbonden. Daarnaast is er ook een perfecte selectie van topwijnen, zodat u zeker weten een Magnifieke beleving zult ervaren!

Kom langs en geniet van wat gastheer Alain Bootten en het team van Magnific u te bieden hebben!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maasmechelen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden