Reserveer nu bij meer dan 200 toprestaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Le Kok sur Mer

Frans, Klassiek | €€€ | Menu

3-gangen Gault&Millau diner + glas champagne € 50,-

Le Kok sur Mer

Frans, Klassiek | €€€ | Menu

3-gangen Gault&Millau diner + glas champagne € 50,-

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner + glas champagne
€ 50,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Kok sur Mer serveert een 3-gangen Gault&Millau diner + glas champagne tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner + glas champagne bij restaurant Le Kok sur Mer aan slechts € 50,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch + glas champagne
€ 50,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Kok sur Mer. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch + glas champagne.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Kok sur Mer. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch + glas champagne aan slechts € 50,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vlissegem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Kok sur Mer

Keuken: Frans, Klassiek

In het restaurant Le Kok sur Mer in Vlissegem zorgen chef-kok Jean-Philippe en gastvrouw Neme voor een aangename en ontspannen sfeer. Het koppel heeft beide Hotelschool gedaan en daarna veel ervaring opgedaan en dat voelt en proeft u. De chef bewijst dat hij de klassieke keuken onder de knie heeft, maar voegt er ook maar al te graag wat van zijn eigen interpretatie aantoe. Hij demonstreert zijn creativiteit en kwaliteit met de meest bijzondere samenstellingen van speciale producten. Ook stelt hij niet teleur in het zoete register, hier ervaart u ook ware smaakexplosies.

Stap binnen en geniet van een verrassende en culinaire avond bij restaurant Le Kok sur Mer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vlissegem e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden