Knife fork icon red

LOF Restaurant

€ 34,-

3-gangen Rising Star lunch

LOF Restaurant

3-gangen Rising Star lunch € 34,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant LOF Restaurant. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant LOF Restaurant. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.

Hoogstraat 36 9000 Gent

Over LOF Restaurant

Ontdek een eeuwenoud monument, gebouwd in Louis XIV-stijl en op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent. Het herenhuis was ooit een ontmoetingsplek voor de dichters en filosofen van de stad. Nu bevindt zich hier LOF Restaurant, in samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw.

De intieme ruimte typeert zich door haar originele kunst, zacht gekleurde stoffen en ingetogen elegantie. De grote ramen laten veel licht binnen en bieden een mooi uitzicht op de stad.

Het menu is geïnspireerd op het gastrobar-concept zoals Blaauw dat eerder met groot succes heeft neergezet in Amsterdam, met kwaliteit en eenvoud als belangrijkste pijlers. Daarbij kan ieder gerecht gecombineerd worden met een wijn van de zorgvuldig samengestelde wijnkaart met een breed scala aan veelgeprezen wijnlabels.

LOF heeft ook diverse private dining rooms voor vrienden, families en gezelschappen tot 20 gasten. Het uitzicht en de toegang tot de tuin springen hier direct in het oog en halen op natuurlijke wijze het buiten naar binnen.

‘Wat we samen hopen te bereiken, is iets als een ‘totaalbeleving’. Een thuishaven. Een gevoel van ‘nu ik in deze herberg ben, wil ik niet meer weg en wil ik lekker eten en drinken in deze gezellige sfeer.’ – Ron Blaauw

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Gent e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden