De Koolputten

Frans, Modern | €€

2-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses € 49,-

De Koolputten

Frans, Modern | €€

2-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses € 49,-

Restaurant Week
2-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses
€ 49,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant De Koolputten. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant De Koolputten. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses aan slechts € 49,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses
€ 59,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant De Koolputten. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant De Koolputten. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses aan slechts € 59,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses
€ 59,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant De Koolputten. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant De Koolputten. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch + tafelwater & amuses aan slechts € 59,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Waasmunster e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Koolputten

Keuken: Frans, Modern

In de pittoreske schaduw van de Mirabrug, waar ooit de drukte van een florerende kolenhandel heerste, vinden we nu de prachtig gerenoveerde Koolputten. Deze unieke locatie herbergt niet alleen een B&B en een evenementenlocatie, maar ook een gastronomisch restaurant dat bekend staat om zijn uitmuntende keuken. Onder leiding van chef Nick Dapper, die voor het tweede jaar op rij een verhoogde score heeft behaald, ervaren bezoekers een opwaartse tendens in culinaire verfijning en presentatie.

Chef Dapper, bekend om zijn precisie en oog voor detail, verleidt zijn gasten met gerechten die zowel een lust voor het oog als een genot voor de smaakpapillen zijn. Een van zijn signatuurgerechten is de gekonfijte kabeljauw, zorgvuldig omhuld in een shisoblad, verrijkt met een scheermesje en sojabonen, die getuigen van zijn innovatieve benadering van klassieke technieken. Daarnaast verrast hij met een open ravioli, waarbij een ossenstaart subtiel gecombineerd wordt met zeeduivel gemarineerd in beurre blanc, verse doperwtjes en dragon, die samen een harmonieuze symfonie van smaken vormen.

De Koolputten is niet alleen een gastronomisch toevluchtsoord, maar ook een stijlvolle bestemming voor zowel culturele belevingen als luxueuze overnachtingen in het hart van het Waasland. Met zijn idyllische ligging en veelzijdige faciliteiten is het de ideale uitvalsbasis voor zowel zakentrips als romantische uitjes. Elk verblijf belooft een onvergetelijke ervaring waarbij gasten volledig kunnen ontspannen en genieten van het beste dat de regio te bieden heeft.

Bij De Koolputten is iedereen welkom, en het toegewijde team zorgt ervoor dat elke gast 100% geniet, ongeacht de gelegenheid. Of u nu komt voor de voortreffelijke keuken, een zakelijk evenement of een nacht weg van alles, De Koolputten biedt een ervaring die u niet snel zult vergeten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Waasmunster e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden