Knife fork icon red

Herbert Robbrecht

€ 45,-

3-gangen Rising Star diner

Herbert Robbrecht

8,8 (62 reviews)

3-gangen Rising Star diner € 45,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Herbert Robbrecht serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Herbert Robbrecht aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 62 mensen zeggen over Herbert Robbrecht

8.8
(62 reviews)
Eten
9.1
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Super avondje met mooi menu"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het ontvangst was zeer hartelijk, waarna we 3 zeer lekkere amuse's kregen. Het menu van de restaurant week was zeer goed op elkaar afgestemd en elk bord was een plaatje om naar te kijken. Deze chef weet super lekkere combinaties op een bord te presenteren. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.

Ray en Diane op 27 november 2019
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Zeer lekker gegeten en goede service. Een aanrader voor een gezellige avond !

TVC op 18 november 2019
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een aanrader! Wîj 'profiteerden' van een 3-gangenmenu (restaurantweek). Een mooie verkenning, die uitnodigt tot (veel) meer. Wij keren zeker terug. Persoonlijke aanpak van chef en gastvrouw werd zeer gewaardeerd.

Bob Goossens op 16 november 2019
Geverifiëerd

"Lekkere keuken"
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Zeer lekkere gerechtjes.
Opmerking over bezinksel in glas wijn werd duidelijk niet geapprecieerd wat de sfeer wel verpestte voor ons, spijtig...

Idefix op 16 november 2019
Geverifiëerd
Herbert Robbrecht heeft gereageerd op 18 november 2019

Geachte Idefix,....bedankt dat u hebt genoten van onze lekkere keuken
Doch betreffende het glas wijn met "bezinksel" , wil ik nog het volgende zeggen er werd wel degelijk iets mee gedaan, u heeft een ander glas gekregen, terwijl er geen bezinksel in de wijn aanwezig was, het was ook het eerste glas uit een nieuwe fles, daar kan ook geen bezinksel inzitten, wel ging het om een ongefilterde wijn, een "Vin de France" zonder AOP, zelfs zonder vermelding van het jaartal. Heel normaal verschijnsel bij ongefilterde wijnen dat die niet helder zijn. Kritisch zijn mag, maar wel eerlijk blijven en met kennis van zaken spreken. Ook wil ik nog wat zeggen over de bediening die u kreeg en maar 5/10 waard vind. Er stonden twee mensen in de bediening voor 30 couverts, te weinig in normale omstandigheden zijn dat er twee meer. Een was afwezig wegens ziekte en we vonden hiervoor geen vervanging, de tweede belde een kwartier voor begin van de avondservice af wegens een onverwacht sterfgeval in de familie.
Ook in de keuken was iemand afwezig wegens ziekte.
En dan moeten wij er wel door, de klanten hebben gereserveerd.
Het is niet uw probleem, en het maakt ook uw zaak niet, maar ik hoop dat u na dit beetje duiding een beetje minder boos bent omdat de sfeer verpest werd door de bediening en een glas wijn. Met vriendelijke groeten,....


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben erg genoten van het resto week menu . Subtiele smaakcombinaties, mooie borden, heel verse producten en lekker verwerkt. Aangepaste wijnen waren wat matig van afdronk (wit). Zelfs na 25 jaar ligt de lat nog zeer hoog bij Herbert. Proficiat!

Andre De hondt op 13 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vrasene e.o.

Hogenakker 1 9120 Vrasene

Over Herbert Robbrecht

Restaurant Herbert Robbrecht is gevestigd in een stijlvolle villa. De inrichting van het restaurant is smaakvol en vooral erg gezellig. Gezelligheid is dan ook de troef! Restaurant Herbert Robbrecht heeft een prachtige wijnkelder die op aanvraag bezocht kan worden. De chef kookt enkel met dagverse topproducten en dit proeft u zeker! In de keuken worden zuiderse en mediterrane smaken met elkaar gecombineerd. Bij restaurant Herbert Robbrecht voelt elke gastronoom zich meteen thuis. Laat u verrassen door de creatieve keuken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vrasene e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden