Le Noble

Belgisch, Frans | €€ | Menu

5-gangen Prestige Luxe menu € 75,-

Restaurant Week
5-gangen Prestige Luxe menu
€ 75,-

Tijdens de Restaurant Week Deluxe serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Le Noble namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer nu en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week Deluxe.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Rising Star Experience menu
€ 60,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Noble serveert een 4-gangen Rising Star Experience menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Rising Star Experience menu bij restaurant Le Noble aan slechts € 60,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star Découverte lunch
€ 47,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Noble. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star Découverte lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Noble. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star Découverte lunch aan slechts € 47,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Le Noble

Schrijf een review en deel je foto's

"Voor die prijs verwacht ik iets anders"
7.0 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 6

Eten was niet verrassend en lauw. Presentatie dessert was allesbehalve...

Isabelle op 08 december 2023
Geverifiëerd

"Unieke ervaring"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

unieke smaken. Perfectie. Lekker gegeten en gedronken. Leuk is ook het BOB-arrangement zonder in te boeten op smaak en gezelligheid

Ann Lobijn op 03 december 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Pinte e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Noble

Keuken: Belgisch, Frans

Gelegen aan het Parkbos Grand Noble treft u het authentieke restaurant Le Noble in De Pinte. Het restaurant is gevestigd in een markant en historisch pand uit 1719 dat ook wel "Den Duiver" wordt genoemd. Met respect voor de historie is de herberg verbouwd tot een hedendaags restaurant met comfort en subtiele toets naar het verleden. In dit landelijk kader gaat Hicham en zijn team creatief aan de slag met een keuken die streeft naar het essentiële: lichtheid in combinatie met de smaak en de textuur van het beste wat het seizoen te bieden heeft. Gepassioneerd gaat chef Hicham te werk om lokale producten met een internationale toets om te toveren tot unieke smaakcombinaties dat uw papillen doet smullen. Tast toe bij Le Noble!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in De Pinte e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden