Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant 't Vier Emmershof

€ 39,-

3-gangen diner

Restaurant 't Vier Emmershof

9,0 (270)

3-gangen diner € 39,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant 't Vier Emmershof serveert een 3-gangen diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen diner bij restaurant Restaurant 't Vier Emmershof aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Restaurant 't Vier Emmershof. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant 't Vier Emmershof. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Restaurant 't Vier Emmershof

9.0
(270 reviews)
Eten
9.3
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

een gezellig restaurant. Het eten was super. Enige bemerking misschien voor 2maal koffie aanbieden.

Willy Arco op Gister

"Een aanrader!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een rustig gelegen restaurant met een zeer gezellig interieur met open keuken. Super lekker gegeten en een zeer vriendelijke bediening! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagd etentje!

Stefanie C. op Gister

"Bijzondere ervaring in een prachtige omgeving"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een sfeervolle ontvangst, met reeds muziek in de voortuin. De stralende opgewektheid van de bediening werkt aanstekelijk, waardoor we ons meteen thuis voelden. We hadden ook een mooi uitzicht op het kookeiland in het midden van het restaurant. Altijd bijzonder om de chef's table te krijgen, de kok aan het fornuis gaf er het beste van zichzelf. We hebben er van genoten en kunnen dit restaurant met stip op ons favorietenlijstje plaatsen.

Johan op Gister

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Klassieke keuken
Goed gemaakt zoals het hoort
Grote porties
Mist wat stijlsmaak in de veranda

karl hendrickx op 21 november 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op aanraden van vrienden dit adres uitgekozen voor een lunch, als geschenk a mijn partner voor zijn verjaardag. We waren beiden heel enthousiast! Top!!!!

Herlinda Bottu op 21 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lokeren e.o.

Krommestraat 1 9160 Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

In de stad Lokeren in Oost-Vlaanderen vindt u het culinaire restaurant 't Vier Emmershof waar chef Pierre van den Abbeele de sterren van de hemel kookt. Het menu is samengesteld volgens marktaanvoer en creatieve inspiratie van de chef, dus van een vaste kaart is geen sprake. Volgens zijn gasten maar ook volgens alle gastronomische gidsen behoort Pierre tot de toppers van het Waasland. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merkt u wanneer hij op een rustige, joviale manier zelfs aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen.

Bij 't Vier Emmershof is het genieten vanaf het begin dat u binnenloopt totdat de deur weer achter u dichtgaat. Laat u verwennen en overweldigen door gastronomische en verrassende smaken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lokeren e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden