Knife fork icon red

Infini

€ 52,50

5-gangen Rising Star lunch

Infini

8,7 (67 reviews)

5-gangen Rising Star lunch € 52,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Rising Star lunch
€ 52,50

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Infini. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Infini. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Rising Star lunch aan slechts € 52,50.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner
€ 57,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Infini serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant Infini aan slechts € 57,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 67 mensen zeggen over Infini

8.7
(67 reviews)
Eten
9.0
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

eerste maal hier geweest, en zeker niet de laatste keer. plaatje klopt, goede en attente bediening, mooie ambiance en inrichting, super gerechten! beter dan menige sterrenzaak..
complimenten voor Kirsten, Michael en hun team!!

roger wijsen op 29 september 2011

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Op zaterrdag 19 maart 2011 met 2 man wezen eten in Inifi. Dit op basis van het 'Week van het Restaurant'-menu. Wij hadden er, als gevolg van recenties, meer van verwacht. Het neigt naar nouvelle cuisine (chique met nauwelijks iets op je bord). De wijnkaart was ondoorzichtig (jaar, wijnhuis en wijn, maar niet de drui...

Lees hele review

Op zaterrdag 19 maart 2011 met 2 man wezen eten in Inifi. Dit op basis van het 'Week van het Restaurant'-menu. Wij hadden er, als gevolg van recenties, meer van verwacht. Het neigt naar nouvelle cuisine (chique met nauwelijks iets op je bord). De wijnkaart was ondoorzichtig (jaar, wijnhuis en wijn, maar niet de druivensoort). Dat maakt niet uit bij bourgogne, maar bij cotes du rhone kan het flink schelen of je alleen syrah hebt of een blend van syrah en grenmache. Vervelend was het feit dat er diverse wijnen niet meer waren. Dit bleek uit een puntje voor de wijn, maar dit werd pas verteld toen ik mijn keuze (voor een niet meer beschikbare wijn) al had gemaaakt. Dit had beslist eerder moeten worden verteld. Voor de rest was de service goed. De atmosphere is ook positief, wel veel minder licht, dan uit de foto's van de site blijkt (die zijn overdag gemaakt). Het voorgerecht was heerlijk, maar wat krap. Het nagerecht was zondermeer prima. Met het hoofdgerecht hadden wij twee problemen: 4 verschillende bijlagen, waarvan we er 3 moesten zoeken op het bord. De Entrecote was te stevig wat betreft vlees, nog te veel structuur, onvoldoende mals. Toen ik dit bij het afrekenen vertelde werd mij gezegd 'ja, het is entrecote, he'. Dat het anders kan bewees 't Klauwes (Wahlwiller) een dag later. Daar hadden we ook entrecote, maar nu wel zoals hij moet zijn.
Al met al een gemiste kans van Infini, want uiteindelijk gaat het primair om het eten. Dit wordt zeker niet mijn favoriet, wanneer ik in Valkenburg ben.

Timmermans Piet op 21 maart 2011

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Gisteravond met restaurantweek heerlijk gegeten bij infini. Wij hadden absoluut geen problemen met de bediening. Twee van ons gezelschap hebben een vis allergie en ze hadden voor hen een apart voorgerecht gemaakt. Erg prettig. Dat konden wij vorig jaar van de Leuf, met ster, niet zeggen namelijk. Er werd wel wat la...

Lees hele review

Gisteravond met restaurantweek heerlijk gegeten bij infini. Wij hadden absoluut geen problemen met de bediening. Twee van ons gezelschap hebben een vis allergie en ze hadden voor hen een apart voorgerecht gemaakt. Erg prettig. Dat konden wij vorig jaar van de Leuf, met ster, niet zeggen namelijk. Er werd wel wat laat drank bijgeschonken. Bij het hoofdgerecht was de wijn al geruime tijd vooraf ingeschonken met als resultaat dat het glas al leeg was voor de gang kwam. Er werd niet moeilijk gedaan om bij te schenken en dit werd ook niet extra in rekening gebracht. Wel werd bij het nagerecht veel later ingeschonken waardoor ik toch even zonder wat voor drank dan ook zat. Verder was het eten echt heerlijk, mooi opgemaakte borden en de porties waren ook in orde. Je kon zelf een extra tussengerecht bestellen. Je moet nu eenmaal niet denken dat je in een "all you can eat" restaurant bent belandt. Wij hebben super genoten!

Stefanie Askamp op 20 maart 2011

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi restaurant met prima bediening en lekker en prachtige gerechten.

Marius van der Meer op 17 maart 2011

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

het voorgerecht en nagerecht smaakten voortreffelijk en de borden waren "plaatjes.
Helaas was het vlees van het hoofdgerecht taai. Jammer ook dat dit zelfde hoofdgerecht erg karig was. Er werd geen groente of aardappelgerecht bij geserveerd. Voor mijn echtgenoot echt te weinig. De bestelde koffie werd gepresenteerd ...

Lees hele review

het voorgerecht en nagerecht smaakten voortreffelijk en de borden waren "plaatjes.
Helaas was het vlees van het hoofdgerecht taai. Jammer ook dat dit zelfde hoofdgerecht erg karig was. Er werd geen groente of aardappelgerecht bij geserveerd. Voor mijn echtgenoot echt te weinig. De bestelde koffie werd gepresenteerd met lekkers,waar echter ook 5.50 euro p.p. voor werd gevraagd. Zou netter zijn geweest hierin een keuze te hebben. Ondanks dat de smaken goed waren van alle gerechten, voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Op de avond dat wij hadden gereserveerd waren er slechts 2 tafels bezet en dat oogt niet echt gezellig.

CT Wassen op 16 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wahlwiller e.o.

Botterweck 3 6301 GK Wahlwiller

Over Infini

Aan de dorpsrand van Wahlwiller, midden in het glooiende Limburgse Heuvelland, ligt restaurant Infini. Hier kunt u, op een warme
zomerse dag, midden in een oase van rust en natuur, heerlijk genieten op het verscholen terras, waar u een prachtig uitzicht heeft over
de weilanden en een schitterende vijver.

Restaurant Infini in Wahlwiller is uitgegroeid tot één van de culinaire parels van het Zuid-Limburgse heuvellandschap.
Michael en Kirsten van Geffen gebruiken hun ervaring op het allerhoogste gastronomische niveau
ze werkten beiden in de sterrenbrigade van o.a De Boterbloem*, Der Bloasbalg*, Chateau Neercanne*, Toine Hermsen*, Tout a Fait* en Inter Scaldes***

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wahlwiller e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden