Knife fork icon red

Infini

€ 57,50

5-gangen Rising Star diner

Infini

8,7 (67 reviews)

5-gangen Rising Star diner € 57,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner
€ 57,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Infini serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant Infini aan slechts € 57,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Rising Star lunch
€ 52,50

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Infini. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Infini. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Rising Star lunch aan slechts € 52,50.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 67 mensen zeggen over Infini

8.7
(67 reviews)
Eten
9.0
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Sinds lange tijd weer een keertje met mijn wederhelft een avond gaan eten! Infini................wat moet ik zeggen, zelf de laatste tijd toch in restaurants op hoog niveau gegeten maar Infini doe daar zeker niet voor onder! Zwaar onder de indruk! 6gangen gegeten en stuk voor stuk top gerechten, qua smaak en quisson...

Lees hele review

Sinds lange tijd weer een keertje met mijn wederhelft een avond gaan eten! Infini................wat moet ik zeggen, zelf de laatste tijd toch in restaurants op hoog niveau gegeten maar Infini doe daar zeker niet voor onder! Zwaar onder de indruk! 6gangen gegeten en stuk voor stuk top gerechten, qua smaak en quisson. Een aanwinst voor Valkenburg waar zij voor mij nu al zeker tot 1 van de betere restaurants behoren! Vooraf startend met de salade van kwartel/balkenbrei en appel, Subliem. Daarna de wijting/ kokkels/ cous cous met bloemkool en lavas, die kokkels........... geen woorden voor! Coquille/ ganzenlever/ thee van truffel, creme en bergamot, top uitgedachte combinatie. Verder gaand met kabeljauw/gemarineerde groenten (die een mooie zuurgraad aan het gerecht meegeven)en venkel, met daarna een toppertje met Ganzenlever/rabarber en gerardus kloosterbier.

Het hoofdgerecht: hert(mals als de pest!)groene paprika en saus van rode wijn met chocolade die een mooi duo vormden met het grauwe weer van buiten ).

Als afsluiting, lauw warme chocolade mousse, ijs van gula djawa, ananas, rabarber en amandel parfait.

Ik weet niet wat ik moet zeggen......... mooie gerechten, top wijnen bij ieder gerecht, en een super bediening, die gezorgd hebben voor een fantastische avond! Ik kom zeker terug, en als niemand met me mee wilt ga ik wel alleen! Kirsten en Michael, ga zo door! TOP en BEDANKT!

R Schreurs op 25 november 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Geachte heer/mevrouw van Geffen,

Wij hebben genoten van de voortreffelijke gerechten op sterrenniveau voor een zeer acceptabele prijs.
De bediening was gastvrij en zeer klantgericht.
Kortom, een aanrader voor iedereen die van klasse houdt!

Namens het College van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul.

Martin Eurlings.

Martin Eurlings op 13 november 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wahlwiller e.o.

Botterweck 3 6301 GK Wahlwiller

Over Infini

Aan de dorpsrand van Wahlwiller, midden in het glooiende Limburgse Heuvelland, ligt restaurant Infini. Hier kunt u, op een warme
zomerse dag, midden in een oase van rust en natuur, heerlijk genieten op het verscholen terras, waar u een prachtig uitzicht heeft over
de weilanden en een schitterende vijver.

Restaurant Infini in Wahlwiller is uitgegroeid tot één van de culinaire parels van het Zuid-Limburgse heuvellandschap.
Michael en Kirsten van Geffen gebruiken hun ervaring op het allerhoogste gastronomische niveau
ze werkten beiden in de sterrenbrigade van o.a De Boterbloem*, Der Bloasbalg*, Chateau Neercanne*, Toine Hermsen*, Tout a Fait* en Inter Scaldes***

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wahlwiller e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden