Bruneau by Maxime Maziers
4-gangen Gault&Millau diner € 75,-
Reserveer een tafelGenoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-
Bruneau by Maxime Maziers behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van België!
Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?
Alleen op Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Bruneau by Maxime Maziers serveert een fantastische 4-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 75,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Bruneau by Maxime Maziers tot de top van België behoort.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bruneau by Maxime Maziers serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Bruneau by Maxime Maziers aan slechts € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bruneau by Maxime Maziers serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Bruneau by Maxime Maziers aan slechts € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 75,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Bruneau by Maxime Maziers. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Bruneau by Maxime Maziers. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 75,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Reserveer een tafel Reserveer een tafelWat 54 mensen zeggen over Bruneau by Maxime Maziers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lost de verwachtingen niet in
Héél lekker gegeven in dit stijlvol restaurant.
Fine Gault&Millau dinner in nice ambience with excellent service. First and certainly not the last time to visit. Perfect!
Belle salle rénovée avec goût ,où nous fut servi un repas bien équilibré: rouleau de thon rouge et crabe, couteaux d'Ecosse, lièvre (râble et cuisse en deux présentations) et un Mont Blanc aussi goûteux que le reste.
Tout ceci par un service impeccable, à un rythme parfait.
A nouveau une expérience digne d'un étoilé !
Topkwaliteit & dito service in een toprestaurant!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.
Over Bruneau by Maxime Maziers
Bij restaurant Bruneau by Maxime Maziers in Brussel staat schoonheid hoog in het vaandel. Schoonheid voor de producten, schoonheid voor de ingrediënten, schoonheid voor de presentatie, schoonheid voor de smaken, schoonheid voor de omgeving, aan alles is gedacht.
Het is dan ook de perfecte gelegenheid om gastronomisch te genieten. Kom en laat u verrassen door chef Maxine Maziers.