Le Coriandre

€ 65,-

5-gangen Gault&Millau diner

Le Coriandre

8,7 (1 review)
100%

5-gangen Gault&Millau diner € 65,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Coriandre serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Le Coriandre aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Coriandre. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Coriandre. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 55,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat mensen zeggen over Le Coriandre

8.7 Gebaseerd op 1 review. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Een ster waardig"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Weer eens super lekker gegeten. Prijs van de wijn is als in een sterrenrestaurant, mag best wat lager, maar verder top.
Tijd voor een Michelin ster.

Frank Rameckers op Gister
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Over Le Coriandre

Een gastronomisch restaurant in Watermaal-Bosvoorde, Brussel. Hier wordt alles "Thuis" aangeboden. In de keuken maken Damien en zijn team elke dag broodjes, zoetigheden, ijsjes... Foie gras, kreeft, Bretonse langoustines, Simmentaler rundvlees, jonge vogels worden op een moderne en creatieve manier geherinterpreteerd. In de eetzaal zal Agnès u kennis laten maken met wijnen. Elke zes weken worden u nieuwe menu's met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aangeboden met een passende wijnkeuze per glas. De desserts, allemaal gemaakt in het huis, zullen uw maaltijd aangenaam beëindigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden