Hofke van Bazel*

Belgisch, Frans | €€€
8,9 (147 reviews)
94% aanbevolen

Wat 147 mensen zeggen over Hofke van Bazel*

8.9 Gebaseerd op 147 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

" Passie, perfectie en warmte..."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hoe we een prachtige verjaardag van 80 jaar en 25 jaar hebben mogen vieren met geuren, kleuren en smaken, magisch door de chef getoverd, in een moment dat de eeuwen zal trotseren en waar de gastvrouw en de rest van haar team ons hebben doen voelen wat het woord 'Welkom" écht kan betekenen.
Dankjewel!! Dankjewel!! Dankjewel!!!

JKS op 30 oktober 2023
Geverifiëerd

"Etentje met vriendinnen"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Een etentje uit met vriendinnen in Hofke van Bazel.Een dikke proficiat voor de chef en al het keukenpersoneel.Het eten was top.Alleen hadden wij het gevoel dat er iemand niet zo blij was,omdat wij maar 1 glas wijn gedronken hadden tijdens het eten.Maar als het om medische redenen beter is om geen alcohol te drinken,...

Lees hele review

Een etentje uit met vriendinnen in Hofke van Bazel.Een dikke proficiat voor de chef en al het keukenpersoneel.Het eten was top.Alleen hadden wij het gevoel dat er iemand niet zo blij was,omdat wij maar 1 glas wijn gedronken hadden tijdens het eten.Maar als het om medische redenen beter is om geen alcohol te drinken,vinden wij dat die persoon ons daarom niet moet negeren.Dit heeft een kleine domper gezet op ons samen zijn.

Yvette Claes op 27 oktober 2023
Geverifiëerd

"Great evening all in all"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Special tastes and exquisite food, nice staff

Dalma (1 review) op 02 oktober 2023
Geverifiëerd

"Voldoende"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Aperatief, is een smaaksensatie in de prachtig wijnkelder. Het hoofdgerecht is lekker, simpel, maar geen Michelen smaaksenatie.
Veel verschillende mensen aan tafel, gelieve vaste obers aan tafel te voorzien.
De gastvrouw oogde vermoeid en toonde dit ook. Spijtig dat de beloofde rondleiding niet doorging.

Melody op 25 september 2023
Geverifiëerd

"Originele gerechten in een mooi kader"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten (de verse ingrediënten uit de eigen moestuin zijn echt wel een plus), speciale combinaties, mooi servies en originele glazen, bediening aan tafel door (jonge) obers was super, eigenares was iets minder sympathiek en leek nogal veroordelend (omdat we bv. geen tussengerecht of extra dessert wilden)....

Lees hele review

Erg lekker gegeten (de verse ingrediënten uit de eigen moestuin zijn echt wel een plus), speciale combinaties, mooi servies en originele glazen, bediening aan tafel door (jonge) obers was super, eigenares was iets minder sympathiek en leek nogal veroordelend (omdat we bv. geen tussengerecht of extra dessert wilden). Erg mooie zaak met super tuin (heel aangenaam in de zomer). Voor degenen die graag een glas drinken: je kan er ook blijven slapen.

Familie van 4 op 25 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bazel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hofke van Bazel*

Keuken: Belgisch, Frans

Hofke van Bazel (op 15 km van Antwerpen) heeft het allemaal: een unieke locatie, een bijzonder sfeervol kader, een gedreven en uitmuntende chef en een enthousiast team! Chef Kris De Roy – Belgian Mastercook – kookt met zijn equipe op een groene en inventieve wijze, hanteert de nieuwste kooktechnieken, allemaal in naam van de pure smaak! Deze topkeuken start met het koesteren van de ingrediënten in een buitengewoon grote moestuin in de Polders van Kruibeke. Het restaurant is trots op zijn Michelin ster, is lid van de befaamde Alliance Gastronomique en bekroond als Beste Benelux Groenterestaurant. In 2021 werden ze ook beloond met de Groene ster van Michelin: een bijzondere award voor duurzame restaurants!

Gouden tip: combineer uw diner met een zalig verblijf in één van hun geweldige suites.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bazel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden