Les Années Folles

Belgisch, Modern, Vis en zeevruchten | €€€
9,1 (150 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau diner € 69,95

Les Années Folles

Belgisch, Modern, Vis en zeevruchten | €€€
9,1 (150 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau diner € 69,95

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 69,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Les Années Folles serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Les Années Folles aan slechts € 69,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Les Années Folles. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Les Années Folles. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 150 mensen zeggen over Les Années Folles

9.1 Gebaseerd op 150 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellige lunch"
6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Prachtig pand, erg mooie presentatie van de gerechten en veel passie!
Service was niet professioneel, wij hadden het vermoeden dat het ingehuurde studenten waren.
De gerechten zelf werden zeer mooi gepresenteerd, en de hoeveelheden waren perfect (voor een lunch). Geen unieke smaken, geen ‘wauw’ effect, maar gewoon lekker.

Ella op 08 december 2023
Geverifiëerd

"Een waar culinair genot"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schitterende creatieve gerechten met daarbij uitstekende bijpassende wijntjes.

Walter Janssens op 07 december 2023
Geverifiëerd

"Fijne ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten, alles heel mooi verzorgd

Karin Van den Broeck op 05 december 2023
Geverifiëerd

"Mooi verzorgde lunch"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De nieuwe locatie is helemaal anders dan ervoor, maar je wordt wel degelijk in het prachtige gerenoveerde huis van Katia en Gina verwelkomd. Heerlijke lunch tot in de puntjes verzorgd in een zeer sereen kader. Zowel de aangepaste wijnen als de alcoholvrije dranken konden ons grotendeels bekoren. Mooie extra zijn de ...

Lees hele review

De nieuwe locatie is helemaal anders dan ervoor, maar je wordt wel degelijk in het prachtige gerenoveerde huis van Katia en Gina verwelkomd. Heerlijke lunch tot in de puntjes verzorgd in een zeer sereen kader. Zowel de aangepaste wijnen als de alcoholvrije dranken konden ons grotendeels bekoren. Mooie extra zijn de echte speciality thee's voor tijdens het dessert/kazen of na de maaltijd indien interesse (pu'erh, witte thee,...).

Mariska Claerhout op 05 december 2023
Geverifiëerd

"Verfijnde, verrassende keuken in een geweldig kader met persoonlijke bediening"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Verfijnde, verrassende keuken in een geweldig kader met persoonlijke bediening. Ook in het nieuwe pand weten ze de identiteit van het concept overeind te houden. Zéér geslaagd!

FM op 22 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Les Années Folles

Keuken: Belgisch, Modern, Vis en zeevruchten

Maak kennis met Les Années Folles! In het hart van Antwerpen kunt u naar hartelust dineren met overheerlijke gerechten die zijn bereid met passie voor het vak. Chef-kok Gino kookt graag op gevoel en dat proeft u! Hij vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens zijn creativiteit erop los. Geen franjes, maar pure gerechten waar de smaak tot recht komt. De keuken van Les Années Folles kunt u als persoonlijk beschouwen: het is gebaseerd op ervaringen of inspiratie op de dag zelf. Chef-kok Gino maakt het nog persoonlijker door bij u aan tafel te vertellen wat hij in huis heeft voor u en uw gezelschap.

Gastvrouw Katja heeft de beste en lekkerste wijnen voor u geselecteerd die passen bij de gerechten. Laat u verrassen met de heerlijke gerechten en wijnen die Gino en Katja te bieden hebben in een restaurant met een huiselijke sfeer. Wanneer kunnen Gino en Katja u verwelkomen?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden