Beluga Loves You*

Modern | €€€ | Menu
9,1 (21 reviews)
90% aanbevolen

4-gangen Michelin ALL-IN Terra lunch € 125,-

Beluga Loves You*

Modern | €€€ | Menu
9,1 (21 reviews)
90% aanbevolen

4-gangen Michelin ALL-IN Terra lunch € 125,-

Restaurant Week
4-gangen Michelin ALL-IN Terra lunch
€ 125,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Beluga Loves You* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Michelin ALL-IN Terra lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Beluga Loves You*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 125,-. Het ALL-IN menu bevat een aperitief, drie glazen wijn, tafelwater en koffie met friandises.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin lunch
€ 135,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Beluga Loves You*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Beluga Loves You*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 135,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
8-gangen Michelin diner
€ 220,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Beluga Loves You* serveert een 8-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 8-gangen Michelin diner bij restaurant Beluga Loves You* aan slechts € 220,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Michelin ALL-IN Terra diner
€ 125,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Beluga Loves You* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Michelin ALL-IN Terra diner bij restaurant Beluga Loves You* voor maar € 125,-? Reserveer dan nu! Het ALL-IN menu bevat een aperitief, drie glazen wijn, tafelwater en koffie met friandises.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Michelin ALL-IN Terra zondagsmenu
€ 125,-

Terra Lunch by Stephanie en Servais is een unieke intieme lunch ervaring. Schuif op zondag aan, samen met andere gasten aan twee grote tafels met tien personen en geniet van een ongedwongen lunch bestaande uit vier gangen die samengesteld en uitgevoerd worden door Servais.

Samen met Stephanie verzorgt hij deze unieke intieme lunch ervaring en beleef je deze lunch alsof je bij hun thuis aanschuift. Kom in gesprek met elkaar en maak contact met andere gasten.

Tijdens deze Terra lunch serveert Beluga Loves You* hun befaamde BLY Surprise menu. Voor slechts € 125,- euro serveren zij een 4-gangen verrassingsmenu, compleet met aperitief, tafelwater, drie prachtige begeleidende wijnen en een heerlijke afsluiting met koffie en verrukkelijke friandises.

Vanwege de intimiteit en het feit dat zij beide deze lunch verzorgen, kan {restaurant_name weinig tot geen rekening houden met dieet wensen.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
7-gangen Michelin diner
€ 185,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Beluga Loves You* serveert een 7-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 7-gangen Michelin diner bij restaurant Beluga Loves You* aan slechts € 185,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 21 mensen zeggen over Beluga Loves You*

9.1 Gebaseerd op 21 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Allesperfect"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Allesperfect

PAUL QUAEDVLIEG op Gister
Geverifiëerd

"Impeccable !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

On a adoré ce restaurant, la cuisine y est délicieuse, originale et colorée avec toujours une touche de produits locaux. La décoration est riche, unique et superbe. Le service était impeccable. Nous avons simplement été surpris de la formule "All-Inclusive" qui au final ne comprenait pas tout.

Martin QUODBACH op 07 juni 2024
Geverifiëerd

"Lekker, maar iets te gewoon."
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten, super vriendelijk personeel. Porties bij het hoofdgerecht mochten net iets groter zijn. Er zaten heel veel ingrediënten in de gerechtjes en ze zagen er super mooi uit, maar het proefde iets te gewoon. We hebben wel een super leuke avond gehad.

Ellen op 25 mei 2024
Geverifiëerd

"Sensationeel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch lekker geluncht op een druilerige middag. Een verrassende smaaksymfonie van ingrediënten, smaken en kleuren. De wijnen die bij de gerechten geserveerd werden, tilden deze weer naar een hoger niveau. Op deze mooie plek aan de Maas wordt uit eten gaan een feest mede door uitstekende gastvrouw en sommelier.

Marijke op 18 mei 2024
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enthousiaste mensen, mooie locatie en heerlijk eten

Bernadette Baetens op 09 mei 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Beluga Loves You*

Keuken: Modern

Welkom bij Beluga Loves You in het bourgondische Maastricht! Bij Beluga Loves You, laten ze kennismaken met de gastronomische top van Maastricht: het is meer dan bourgondisch genieten! In een stijlvol en chique gebouw, pal aan de Maas, kun je een spannende keuken én een spannend ambiance verwachten. Niet voor niets heeft Beluga Loves You een Michelinster verdiend waardoor het zich tot de top van de restaurantwereld kan rekenen. Bij Beluga hechten ze veel waarde aan de herkomst van de ingrediënten. De garnituren zijn altijd onderdanig aan het hoofdbestandsdeel. Chef Servais Tielman weet hoe hij zijn gasten moet verwennen. Proef de smaakcombinaties dansen op je tong en geniet van alle tongstrelende gerechten! Bij Beluga geven ze, behalve de heerlijke gerechten, jou ook veel plezier, liefde en vreugde om samen herinneringen te maken. Want vergeet niet: Beluga, loves you!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden