Restaurant Week
12-gangen Menu Felix
€ 210,-
Dit menu bestaat uit 5 hapjes, 2 voorgerechten, 1 hoofdschotel, 1 nagerecht en 3 mignardises.
Als de reservering in het systeem is geplaatst, krijgt u een melding voor de bankkaartafdruk in te geven. Opgelet, u heeft 24u tijd, nadien wordt de reservering automatisch geannuleerd.
De bankkaartafdruk wordt gebruikt indien laattijdige annulatie of no-show.
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant La Paix** serveert een 12-gangen Menu Felix tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 12-gangen Menu Felix bij restaurant La Paix** aan slechts € 210,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
14-gangen Menu Roland
€ 270,-
Dit menu bestaat uit 5 hapjes, 3 voorgerechten, 1 hoofdschotel, 2 nagerechten en 3 mignardises.
Als de reservering in het systeem is geplaatst, krijgt u een melding voor de bankkaartafdruk in te geven. Opgelet, u heeft 24u tijd, nadien wordt de reservering automatisch geannuleerd.
De bankkaartafdruk wordt gebruikt indien laattijdige annulatie of no-show.
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant La Paix** serveert een 14-gangen Menu Roland tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 14-gangen Menu Roland bij restaurant La Paix** aan slechts € 270,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
9-gangen Menu Jeannine
€ 140,-
Dit menu bestaat uit 4 hapjes, 1 voorgerecht, 1 hoofdschotel, 1 nagerecht en 2 mignardises.
Als de reservering in het systeem is geplaatst, krijgt u een melding voor de bankkaartafdruk in te geven. Opgelet, u heeft 24u tijd, nadien wordt de reservering automatisch geannuleerd.
De bankkaartafdruk wordt gebruikt indien laattijdige annulatie of no-show.
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant La Paix**. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 9-gangen Menu Jeannine.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant La Paix**. Reserveer een tafel voor deze fantastische 9-gangen Menu Jeannine aan slechts € 140,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
12-gangen Menu Felix
€ 210,-
Dit menu bestaat uit 5 hapjes, 2 voorgerechten, 1 hoofdschotel, 1 nagerecht en 3 mignardises.
Als de reservering in het systeem is geplaatst, krijgt u een melding voor de bankkaartafdruk in te geven. Opgelet, u heeft 24u tijd, nadien wordt de reservering automatisch geannuleerd.
De bankkaartafdruk wordt gebruikt indien laattijdige annulatie of no-show.
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant La Paix**. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 12-gangen Menu Felix.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant La Paix**. Reserveer een tafel voor deze fantastische 12-gangen Menu Felix aan slechts € 210,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over La Paix**
Plattegrond Alle restaurantdeals in Anderlecht e.o.
Over La Paix**
Keuken: Aziatisch, Fusion, Modern
David Martin Nothing had David Martin voorbestemd om in Brussel te belanden... Geboren met een Spaanse vader en een Alsatianaanse moeder, groeide deze Gascon op in Fumel, in de Lot. En het was in Auch, in de Gers, dat hij naar de hotelschool ging en zijn tanden zette in sterrenhuizen. Dan is het aan de koningin van Engeland dat David Martin manieren maakt. Hij werkt in Londen voor het High Park Hotel, dat een privé-ingang heeft voor Hare Majesteit. Daarna maakt hij een korte passage in New Orleans, vervolgens in Barcelona, voordat hij in 1992 in dienst treedt van Alain Passard icoon Three Stars Parisian bij L'Arpège als tweede op slechts 21-jarige leeftijd. Daarna in Brussel als tweede in bevel van de Trois Etoiles Bruneau. Vandaag heeft David Martin zijn verleden samengevat. En met trots draagt hij zijn twee sterren en zijn titel van chef-kok van het jaar van de Gault Millau gids, zonder twijfel is zijn huidige keuken er een die een sterke indruk maakt. Niet verstoken van classicisme, biedt het een radicale lezing die soms kan storen, getint met Japanse techniek, de chef aarzelt niet om te provoceren, swingende smaken van ongelooflijke intensiteit, complex maar nooit ingewikkeld. Omdat hij zich nu niets lijkt aan te trekken van modes, van wat er om hem heen gebeurt. Hij voelt zich vrij, instinctiever dan ooit. Hij heeft zijn weg gevonden.