Knife fork icon red

Elea Ouzeri

7,7 (4 reviews)

Wat 4 mensen zeggen over Elea Ouzeri

7.7
(4 reviews)
Eten
7.8
Service
9.0
Sfeer
6.3
Schrijf een review

"Jammer niet voor herhaling vatbaar !"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Als frequent bezoeker van griekse restaurants en goede kennis van het land was dit toch een zeer teleurstellend bezoek , het eten is zeker niet prijs/kwaliteit .De gehaktballetjes waren nog rauw van binnen , nadat we er een opmerking over gemaakt hadden namen ze de bordjes terug en na enige tijd kregen we dezelfde b...

Lees hele review

Als frequent bezoeker van griekse restaurants en goede kennis van het land was dit toch een zeer teleurstellend bezoek , het eten is zeker niet prijs/kwaliteit .De gehaktballetjes waren nog rauw van binnen , nadat we er een opmerking over gemaakt hadden namen ze de bordjes terug en na enige tijd kregen we dezelfde balletjes terug doormidden gesneden , welke trouwens nog steeds saignant waren. Hun spécialiteit is " Mezze" , jammer genoeg voldeed deze ook niet aan de Griekse normen , we hebben elders al veel lekkerder gegeten . Gezien het goede weer was er op het terras gedekt , echter daar was er geen enkel beschutting tegen de zon en de tafel en onze borden waren lichtjes bedekt met stof/zand. Voor ons was dit echt een afknakker.Jammer , volgens mij heeft dit restaurant potentieel maar er is nog een lange weg te gaan.

Danny Lemmens op 15 juni 2019

8.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 5

Alles was prima in orde, vriendelijke bediening, lekker gegeten...
zonde van het lawaai, sommige mensen zouden zich beter anders gedragen op restaurant en wat minder luid praten, roepen in feite.

Rosette op 31 mei 2019

"Zeer goede prijs-kwaliteit in een aangename setting. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk verwelkomd in een gezellig restaurant.
Er werd rekening gehouden met een vegetarisch menu. We kregen echt waar voor ons geld! Veel verschillende schoteltjes, in grote hoeveelheden. We hebben lekker gegeten, met goede wijn erbij. Voor ons zeker geslaagd!

Jolien op 31 mei 2019

"Zeer goed maar slechte akoustiek"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Hebben hier zeer goed gegeten met de restaurantweek, Meze, vis, vlees, dessert, allemaal even lekker. Ook een goede griekse wijnkaart. De bediening was zeer vriendelijk en kwam regelmatig vragen of alles in orde was.
Het enige negatieve was wanneer er veel volk begon te komen dat het niet houdbaar was van het lawaa...

Lees hele review

Hebben hier zeer goed gegeten met de restaurantweek, Meze, vis, vlees, dessert, allemaal even lekker. Ook een goede griekse wijnkaart. De bediening was zeer vriendelijk en kwam regelmatig vragen of alles in orde was.
Het enige negatieve was wanneer er veel volk begon te komen dat het niet houdbaar was van het lawaai. Je moest roepen om mekaar nog te verstaan. Misschien iets veranderen in de zaak dat het geluid wat meer dempt.

Mireille Smits op 30 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Boechout e.o.

Oudesteenweg 74 2530 Boechout

Over Elea Ouzeri

Sharing is caring, een uitdrukking die net zo goed uit de Griekse cultuur kon komen. Eten is bij de Grieken een echt familie gebeuren. Liefst eten ze van alles wat. Het is deze ervaring die u meekrijgt bij een bezoek aan ELEA. Hierin bevindt zich voor ieder wat wils. Vis, vlees of vegetarisch de Griekse keuken biedt tal van uiteenlopende heerlijkheden. Bent u de eeuwige twijfelaar of een echte liefhebber van de Griekse keuken, laat je dan verrassen door het MENU MEZZE. Een echte wandeling door de Griekse huisbereide Mezze’s.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden