Orymaz

Aziatisch, Chinees | €€
8,7 (51 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Rising Star lunch € 38,-

Orymaz

Aziatisch, Chinees | €€
8,7 (51 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Rising Star lunch € 38,-

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 38,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Orymaz. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Orymaz. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 38,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 38,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Orymaz serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Orymaz aan slechts € 38,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 51 mensen zeggen over Orymaz

8.7 Gebaseerd op 51 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurantweek"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldig eten !!!

Marije Zeller op 15 december 2023
Geverifiëerd

"Locatie aan Mas"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Op ontdekking via Dining Week. Mooi menu maar alles vrij vlak van smaak, je verwacht iets meer kruiding of sausen. Restaurant half vol maar toch vrij lange wachttijden. Wijnkaart te duur voor wat voorgesteld. Overal, licht teleurstellend en in vergelijking met andere oosterse zaken in de buurt vrij duur (menu kaart)...

Lees hele review

Op ontdekking via Dining Week. Mooi menu maar alles vrij vlak van smaak, je verwacht iets meer kruiding of sausen. Restaurant half vol maar toch vrij lange wachttijden. Wijnkaart te duur voor wat voorgesteld. Overal, licht teleurstellend en in vergelijking met andere oosterse zaken in de buurt vrij duur (menu kaart) . Wellicht moet locatie aan Mas veel goed maken voor de passerende toerist. Men doet zijn best, maar het mag iets meer zijn en de tarieven iets minder.

Marc Thielemans op 07 juni 2023
Geverifiëerd

"Orymaz"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker een top locaties

francine Schroyens op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Enkel over service kan ik schrijven"
2.7 Keuken 1 | Service 2 | Sfeer 5

Misschien is het een goed restaurant, maar ze waren verrast door de drukte op zaterdagavond 23 juli. Ik reserveerde om 19 uur en men vroeg me om een half uurtje te gaan wandelen, alvorens ze een tafel konden geven. Nadien hebben we bijna een gans uur moeten wachten, we hebben niemand aan onze tafel gezien, oogcontac...

Lees hele review

Misschien is het een goed restaurant, maar ze waren verrast door de drukte op zaterdagavond 23 juli. Ik reserveerde om 19 uur en men vroeg me om een half uurtje te gaan wandelen, alvorens ze een tafel konden geven. Nadien hebben we bijna een gans uur moeten wachten, we hebben niemand aan onze tafel gezien, oogcontact maken met de diensters was zelfs onmogelijk, men ontweek ons bewust omdat ze (nogmaals) deze drukte niet aankonden ….. Na een uur zijn we weggegaan …… spijtig, maar …… mijn nieuwsgierigheid zal me toch tijdens de koudere en rustigere winteravonden naar hen brengen ….. ik denk echt dat men daar lekker eten serveert …….

Jan Van Elsacker op 24 juli 2022
Geverifiëerd

"Topper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top ons zien ze zeker nog terug. Heel lekker gegeten

Hildegarde Roelants op 11 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Orymaz

Keuken: Aziatisch, Chinees

Orymaz ligt in de schaduw van het MAS, het iconische museum van het Antwerpse eilandje.

Het team van Orymaz serveert de authentieke smaak van het Oosten met respect voor de tradities. Door de kleurrijke ramen heb je een theatraal uitzicht op de open keuken. Zo beleef je het werk van de chefs en het enthousiasme in de keuken vanop de eerste rij.

Restaurantconcept en interieurontwerp getuigen van Aziatische verfijning met een Scandinavische toets.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden