L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

€ 42,50

4-gangen Gault&Millau diner

L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

8,6 (137 reviews)
89%

4-gangen Gault&Millau diner € 42,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 42,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees aan slechts € 42,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch .

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 42,50.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 137 mensen zeggen over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

8.6 Gebaseerd op 137 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

7.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 8

Zeer teleurstellende ervaring. Stond al langer op ons “to do lijstje” maar door de minder goede reviews van vrienden en kennissen, een bezoek op de lange baan geschoven. Doch was Dining with the Stars de kans om “goedkoper” kennis te te maken. Maar spijtig genoeg niet voor herhaling vatbaar. Alhoewel het een aangena...

Lees hele review

Zeer teleurstellende ervaring. Stond al langer op ons “to do lijstje” maar door de minder goede reviews van vrienden en kennissen, een bezoek op de lange baan geschoven. Doch was Dining with the Stars de kans om “goedkoper” kennis te te maken. Maar spijtig genoeg niet voor herhaling vatbaar. Alhoewel het een aangename setting is, waren de gerechtjes veelal smakeloos, waren er pezen in het vlees en ontoereikende hoeveelheden.

Sandra op 25 september 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top restaurant waar de klant echt wel de koning is.

Jan Van Paesschen op 24 september 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer lekker goede sfeer. Wij gaan terug

Audrey van den bempt op 24 september 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Originele combinaties, die stuk voor stuk heerlijk zijn. De mensen zijn vriendelijk en leggen graag wat extra uit bij de wijn, het eten of de zelfgemaakte kombucha. Wij komen zeker nog eens terug, met wat vrienden. Toplocatie!

Lore op 24 september 2021
Geverifiëerd

8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

prijs kwaliteit ,super!

fleur op 23 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

Keuken: Belgisch

Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque.

L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden