Nieuwe Restaurant Week 2022 editie met 50+ Michelin Sterren restaurants

In de Balans

€ 69,-

5-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert

In de Balans

Belgisch, Frans
8,6 (11 reviews)
91%

5-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert € 69,-

Reserveer een tafel
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Restaurant Week
5-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert
€ 69,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant In de Balans serveert een 5-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert bij restaurant In de Balans aan slechts € 69,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
6-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert
€ 79,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant In de Balans serveert een 6-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 6-gangen Rising Star diner incl. speciale amuse en pre-dessert bij restaurant In de Balans aan slechts € 79,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch incl. amuse en pre-dessert
€ 39,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant In de Balans. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch incl. amuse en pre-dessert.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant In de Balans. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch incl. amuse en pre-dessert aan slechts € 39,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 11 mensen zeggen over In de Balans

8.6 Gebaseerd op 11 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten in mooi kader"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker gegeten in mooi kader. Gezelligheid was iets minder, misschien omdat wij hier op een donderdag waren en er niet veel volk binnen zat. aangepaste wijnen waren zeer goed. Bediening was eerder aan de nonchalante kant maar was vriendelijk.

Jennifer Das op Gister
Geverifiëerd

"stress alom, bij ontvangst, voorstelling van het menu was zeer sumier, ons zien ze helaas niet meer terug"
7.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 3

we hebben lekker gegeten maar het onthaal was vreselijk druk, geen deftige uitleg van de menu, we kregen alleen maar het hoofdingrediënt te horen zonder verdere uitleg, om op basis hiervan dan een glas wijn te kiezen was niet echt mogelijk. we waren nochtans de eerste klanten voor de lunch en het restaurant zat daar...

Lees hele review

we hebben lekker gegeten maar het onthaal was vreselijk druk, geen deftige uitleg van de menu, we kregen alleen maar het hoofdingrediënt te horen zonder verdere uitleg, om op basis hiervan dan een glas wijn te kiezen was niet echt mogelijk. we waren nochtans de eerste klanten voor de lunch en het restaurant zat daarna maar half vol. Het was stress alom, op die manier konden we echt niet genieten van dit restaurant bezoek en men ziet ons helaas ook niet meer terug. We betaalden evenveel met mijn restaurantweek als dat men zo doorheen het jaar gaat lunchen! allebei 39,50 euro!!!

Hilde Decroos op 26 juni 2022
Geverifiëerd
Michael Oprinsen heeft gereageerd op 27 juni 2022

Beste Hilde,

Wat vervelend om te horen over uw negatieve ervaring in ons restaurant.

Graag had ik de situatie toegelicht. Doordat er een collega ziek was gevallen op het laatste moment, was het lastig voor ons om iedereen te ontvangen volgens onze standaards. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ons lunch menu bestaat uit 3 gangen. De gasten die reserveren via Diningcity krijgen ook een uitgebreide amuse en een pre-dessert. U krijgt dus 5 gerechtjes in plaats van 3.

Nogmaals onze excuses dat we niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. We hopen u in de toekomst toch nog eens te mogen ontvangen om u ervan te overtuigen dat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Met vriendelijke groeten,

Team In de balans


"TOP"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, schitterende bediening, zeker een aanrader!

SDP op 24 juni 2022
Geverifiëerd

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was een onverwachte ontdekking. Erg lekker gegeten en fijne service. Een aanrader!

Amber Oostvogels op 23 juni 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Super lekker gegeten. Smaken zaten goed gang na gang, hier zien ze me nog zeker terug voor een gezellig uitje

Sue op 28 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over In de Balans

Keuken: Belgisch, Frans

Op een steenworp afstand van de bekende Grote Markt in Antwerpen vindt u restaurant In de Balans. Behalve de restaurantnaam, beschikt het restaurant ook over een keuken dat in balans is. Chef Gennaro Miccio en sous-chef Tim van Gelderen staan aan het hoofd van een evenwichtige Franse en Italiaanse keuken. Ontdek de pure smaken van de Franse en Italiaanse gerechten in een perfecte romantische ambiance. Voor u het weet, waant u zich in Frankrijk of Italië met deze matchende gerechten en sfeer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden