Knife fork icon red

Ter Heide

€ 34,-

3-gangen Rising Star lunch

Ter Heide

8,4 (3 reviews)

3-gangen Rising Star lunch € 34,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 34,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Ter Heide. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Ter Heide. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 34,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 39,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Ter Heide serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Ter Heide aan slechts € 39,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 3 mensen zeggen over Ter Heide

8.4
(3 reviews)
Eten
9.3
Service
7.3
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"verjaardag 70jaar"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk gegeten met vrienden in een rustige omgeving.in de Lembeekse bossen
vriendelijke bediening.
Een aanrader wij komen steeds terug!

vandamme op 31 mei 2019

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten was lekker, mooie presentatie, wij hebben genoten.

Hvdk op 24 november 2018

"Lekker eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Voor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor...

Lees hele review

Voor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor een 3-gangenmenu, doch 3 euro extra betaald omdat mijn zoon als voorgerecht voor 'de duif' koos en 9 euro extra voor het dessert van mijn vriendin.Het aperitief vond ik vrij duur uitvallen zijnde 48 euro erbij voor elk 1 glas.Ik had aangepaste wijnen bij het eten gevraagd en toch maar 1 glas wijn gekregen dus dit viel tegen voor mij ( was men vergeten doorgeven aldus de dienster) Het eten was héél lekker, een aanrader doch de bediening was niet zo vriendelijk wat mij betreft en een persoon extra zou geen kwaad kunnen.Een mooie ervaring voor mijn kinderen omdat ik me dit zelden kan veroorloven ergens te gaan eten op restaurant doch 1 minpunt voor mij dat ik toch 100 euro extra betaalde in totaal voor uiteindelijk elk een aperitief,1 glas wijn en en fles water.

De Waele Ivan op 10 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lembeke e.o.

Tragelstraat 2 9971 Lembeke

Over Ter Heide

Hostellerie Ter Heideligt aan de rand van de bossen van Lembeke. Hier kunt u verblijven of ontspannen tafelen op een van de terrassen midden in de prachtige tuin en dit op een twintigtal minuten van Brugge, Gent of Knokke. Het restaurant is befaamd voor zijn fijne keuken waar plaats is voor inventiviteit en fantasie. Carl van Hecke en zijn team brengen u een waaier van uitgelezen gerechten bereid met marktverse ingrediënten naar gelang het seizoen. Het hotel maakt trouwens deel uit van de prestigieuze keten "Relais du Silence". De weekendarrangementen zijn hier betoverd!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lembeke e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden