Knife fork icon red

Joyau

8,8 (28 reviews)
90%

Wat 28 mensen zeggen over Joyau

8.8
(28 reviews)
Eten
8.6
Service
9.0
Sfeer
8.9
90%
Schrijf een review

"Fantastisch lekker en sfeervol restaurant - een echte parel (Joyau)"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben in dit restaurant niet enkel fantastisch gegeten, maar ook een zéér mooie beleving gehad. We kenden dit restaurant niet, maar meteen we binnen kwamen waren we gecharmeerd door de sfeer en gezelligheid van deze zaak. Het eten was heel erg lekker. Alles super vers en smaakvol bereid. We waren verbaasd we...

Lees hele review

We hebben in dit restaurant niet enkel fantastisch gegeten, maar ook een zéér mooie beleving gehad. We kenden dit restaurant niet, maar meteen we binnen kwamen waren we gecharmeerd door de sfeer en gezelligheid van deze zaak. Het eten was heel erg lekker. Alles super vers en smaakvol bereid. We waren verbaasd welke overheerlijke gerechtjes men voor een drie gangen menu aan 39 euro allemaal uit de keuken toverden. Wij waren ook onder de indruk van de mooie evenwichtige wijnkaart. Iedere wijnliefhebber komt hier aan zijn trekken, van kleinere tot prachtige gekende wijnhuizen. De bediening is heel attent en vriendelijk. Alles is ook heel erg proper. Hier weet men duidelijk waar men mee bezig is. Dit team is gerodeerd. Zoals de naam het zegt, dit is een verborgen parel, maar niet meer voor ons, want wij komen snel terug.

BenoÎt op 27 november 2019

"Lekker eten, maar service tegenvallend"
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

Ik heb een driegangenmenu genomen en elk gerecht was heel lekker. Geen klagen op dat vlak.
Over de service heb ik toch wat op aan te merken. Mijn vriendin en ik bestelden een fles witte huiswijn, waarvan we 2 glazen als aperitief namen. Na het voorgerecht kwam men onze glazen bijschenken. Toen het hoofdgerecht kwam...

Lees hele review

Ik heb een driegangenmenu genomen en elk gerecht was heel lekker. Geen klagen op dat vlak.
Over de service heb ik toch wat op aan te merken. Mijn vriendin en ik bestelden een fles witte huiswijn, waarvan we 2 glazen als aperitief namen. Na het voorgerecht kwam men onze glazen bijschenken. Toen het hoofdgerecht kwam, waren onze glazen ondertussen al leeg, maar werden onze glazen niet bijgevuld. Gedurende het hele voorgerecht bleven onze wijnglazen dus leeg. Na het hoofdgerecht deed mijn vriendin dan maar teken om nog eens wijn te komen bijschenken (enkel voor mij, zij hield het bij water). Toen het nagerecht kwam werd er geen wijn meer gegeven (terwijl mijn glas alweer leeg was).
Toen we gingen betalen en langs de toog van het restaurant wandelden, zag ik mijn fles wijn in een koelemmer liggen, waarin nog zeker 1 groot glas wijn zat.
Ik heb al nooit begrepen waarom ze de fles wijn niet gewoon op tafel laten staan. Maar als je ze toch wegneemt, zorg er dan voor dat je attent genoeg bent om geregeld de glazen bij te vullen. Als ik een fles wijn betaal, heb ik graag dat ik die volledig kan opdrinken.

Tim Cenens op 26 november 2019
Geverifiëerd

5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Het was ok, maar niet wow. Veel schoonheidsfouten in de bediening wat, met het niveau dat wordt beoogd, niet zou mogen voorvallen.

Petra op 25 november 2019
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar "
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Een geslaagd avondje. Het eten was lekker en een vriendelijke bediening.

Guy Smolderen op 24 november 2019
Geverifiëerd

6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

In het kader van de restaurant week bij Joyau gaan eten. Het was in orde maar niet verrassend.

Christine Vermorgen op 24 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Molenstraat 69 2018 Antwerpen

Over Joyau

In de Harmoniewijk te Antwerpen vind je tegenwoordig Restaurant Joyau. Dit restaurant heeft een ongedwongen sfeer, maar een zeer smaakvolle kaart. Eigenaresse Sophie en haar team nemen je graag mee op culinaire reis.

Naast haar passie voor eten en drinken heeft Sophie zich ook helemaal bekommert over de inrichting van het restaurant. hierdoor is Restaurant Joyau een gezellig en stijlvol restaurant geworden.

De keuken verrast je graag met culinaire gerechten en daagt je graag uit om een keer iets anders te proberen.

Namens Sophie, het personeel en het team van DiningCity heten wij je welkom bij de Authentieke wereld van Joyau!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden