Sensai

€ 29,95

3-gangen Chef's diner

Sensai

8,0 (4 reviews)

3-gangen Chef's diner € 29,95

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Sensai serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Sensai aan slechts € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 24,95

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Sensai. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Sensai. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 24,95.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 4 mensen zeggen over Sensai

8.0 Gebaseerd op 4 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een gezellig kader en een hoog show-gehalte, ideaal om met een gezelschap van vrienden, kennissen of kinderen te genieten. Verder aan te bevelen als een gezonde voeding (teppanyaki) met een uitgebreide keuze als hoofdgerecht.

P.N. op 08 september 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 6

Zeer vriendelijke bediening, eerste 2,gangen zeer goed, salade en hoofdgerecht nogal gewoontjes. Wij hadden beide maagproblemen achteraf

Nathalie Jonckheere op 27 juni 2019
Geverifiëerd

"Even onthaasten"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Voor mij de eerste keer naar Sensai. De sfeer om te zitten kadert volledig voor wat het restaurant staat. We werden zeer enthousiast ontvangen. De dame was zeer vriendelijk en had oog voor wat er gebeurde aan de tafel. Het eten was zeker niet slecht. Wat wel opviel en spijtig was dat bij het hoofdgerecht de basis va...

Lees hele review

Voor mij de eerste keer naar Sensai. De sfeer om te zitten kadert volledig voor wat het restaurant staat. We werden zeer enthousiast ontvangen. De dame was zeer vriendelijk en had oog voor wat er gebeurde aan de tafel. Het eten was zeker niet slecht. Wat wel opviel en spijtig was dat bij het hoofdgerecht de basis van de gerechten dezelfde was en dat enkel vlees en vis verschillen. Wij kregen de menu van restaurantweek. Het viel op dat andere mensen een andere menu ( bijna dezelfde) aten vb via Groupon of gewoon daar binnen kwamen, eigenlijk ook hetzelfde kregen als hoofdgerecht. Om mee te doen aan restaurantweek moet het eten fijner, hoogstaander en meer variatie bevatten. Ook de prijs voor wat we gekregen hebben vond ik ook te veel. Ik vergelijk met de andere restaurants die meedoen met restaurantweek en daarom denk ik dat Sensai beter enkele aanpassingen zou doen om in de rij van de andere restaurants te behoren en dan mee te doen met restaurantweek .

Vero op 08 juni 2019

"Een beleving!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn er goed ontvangen en hebben er heel lekker gegeten. De kok was ook geweldig met zijn show

Yvonne op 06 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oostende e.o.

Over Sensai

Keuken: Japans / Sushi

Restaurant Sensai is gelegen in Oostende. Het restaurant ademt de sfeer uit van een authentiek Japans restaurant. U wordt er op een elegante en attente manier bediend met op de achtergrond het karakteristieke geluid van de pepermolens.

Eten in Sensai is niet alleen een gastronomische ervaring, het is ook een waar spektakel. De chef toont vlak bij u tafel zijn technieken. Behendig transformeert hij voor u de fijnste en verste ingrediënten in een heerlijke gerecht.

Kortom, geniet van Sensai van een zalig authentiek Japans diner!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oostende e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden