Trattoria Bazalia

€ 48,-

4-gangen Gault&Millau lunch

Trattoria Bazalia

100%

4-gangen Gault&Millau lunch € 48,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 48,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Trattoria Bazalia. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Trattoria Bazalia. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 48,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 58,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Trattoria Bazalia serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Trattoria Bazalia aan slechts € 58,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bazel e.o.

Over Trattoria Bazalia

Keuken: Italiaans

Restaurant Trattoria Bazalia in Bazel is het geesteskind van Kris de Roy en Gina Miurin. De gerechten die de chef creëert zijn geïnspireerd door de authentieke Italiaanse keuken, met pure en mediterrane smaken. Daarbij maakt hij gebruik van dagverse groenten uit zijn indrukwekkende tuin, waardoor zijn creaties een overheerlijke smaak krijgen. Om jouw avond compleet te maken, hangt er in het restaurant een ongedwongen sfeer en is de service excellent; een zuiders gevoel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bazel e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden