Restaurant De Kristalijn*

Belgisch, Frans | €€€
9,2 (614 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Michelin diner € 85,-

Restaurant De Kristalijn*

Belgisch, Frans | €€€
9,2 (614 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Michelin diner € 85,-

Restaurant Week
4-gangen Michelin diner
€ 85,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant De Kristalijn* serveert een 4-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Michelin diner bij restaurant Restaurant De Kristalijn* aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Michelin menu
€ 115,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant De Kristalijn* serveert een 5-gangen Michelin menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin menu bij restaurant Restaurant De Kristalijn* aan slechts € 115,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 85,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Restaurant De Kristalijn*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant De Kristalijn*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 85,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 614 mensen zeggen over Restaurant De Kristalijn*

9.2 Gebaseerd op 614 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

prachtig verzorgde borden met uitstekende smaakbalansen
bediening top en zeer goede wjnkeuze
echt een aanrader

patrick d'hondt op 07 juni 2024
Geverifiëerd

"Een aanrader in een mooie omgeving."
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten was boven de verwachtingen. Enkel het desert was iets te zoet. De sfeer was zeer goed. Een aanrader.

Renaat op 05 juni 2024
Geverifiëerd

"Culinair genieten in een hip interieur"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prachtige bordjes in een hip kader met vlotte bediening.

Katty Joachims op 03 mei 2024
Geverifiëerd

"Het was weer super"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeker een aanrader om culinair verwend te worden.

Eric P op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Fantastische smaakbeleving "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een prachtig bord is niet hetzelfde als een prachtig bord met evenveel smaaksensatie als het oog doet vermoeden. Maar hier word je niet teleurgesteld. Heerlijk. Meer dan 1 ster waardig. En evenveel lof voor de warme aangename attente bediening aan tafel. De open keuken is leuk maar de chef mag wat vrolijker kijken: ...

Lees hele review

Een prachtig bord is niet hetzelfde als een prachtig bord met evenveel smaaksensatie als het oog doet vermoeden. Maar hier word je niet teleurgesteld. Heerlijk. Meer dan 1 ster waardig. En evenveel lof voor de warme aangename attente bediening aan tafel. De open keuken is leuk maar de chef mag wat vrolijker kijken: Je runt een van de betere restaurants van het land. De klanten pikken dat evenzeer op! Maar de kelners zijn zeer aangenaam iedere keer weer. Ze geven je een gevoel van thuiskomen. En ere wie ere toekomt: de chef , de patissier…. ze KUNNEN er wat van!!

Kristien Vervaeren op 25 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Genk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant De Kristalijn*

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant De Kristalijn* ligt in Genk met een Frans-Belgische keuken. 

Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te lunchen of dineren. Ons harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse productenvoor het allerbeste gaan.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Genk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden