Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Auberge de Herborist*

€ 45,-

3-gangen Michelin diner

Auberge de Herborist*

9,3 (14)

3-gangen Michelin diner € 45,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Auberge de Herborist* serveert een 3-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Michelin diner bij restaurant Auberge de Herborist* aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Auberge de Herborist*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Michelin lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Auberge de Herborist*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Michelin lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Andries (Brugge) e.o.

De Watermolen 15 8200 Sint-Andries (Brugge)

Over Auberge de Herborist*

Restaurant Auberge de Herborist* is gelegen in Brugge, gevestigd in een fraai ingerichte hoeve. Geniet van de uitstekende reputatie van de chef en de producten die hij met uiterst professionele zorg uitzoekt. Ook zijn wijnkaart is een bloemlezing waard. 

Kadastraal bekend van de 11de eeuw (grondgebied Peereboom) en later dienst doende als jachtpavilioen van kasteelheren tot tuinierswoning in de 19e en 20e eeuw, kwam het gebouw in 1985 terecht in handen van de familie Hanbuckers. De vervallen hoeve werd met zorg omgebouwd tot een restaurant die ruim 60 zitplaatsen telt, verdeeld over vier verschillende aan elkaar gelinkte zalen. Vandaag beschikt het restaurant over een tuin met tal van bekende en minder bekende, helende en eetbare bloemen en kruiden... Hoe raadt u het?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Sint-Andries (Brugge) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden