Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Rascasse

9,1 (82)

3-gangen diner € 45,-

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen diner
€ 45,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Rascasse serveert een 3-gangen diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 3-gangen diner bij restaurant Rascasse aan slechts € 45,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen lunch
€ 40,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week bij restaurant Rascasse. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Rascasse. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen lunch aan slechts € 40,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Rascasse

9.1
(82 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.8
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Ben Vermeiren op Vandaag

"Super lekker "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gastronomisch diner met speciale smaakcombinaties

Nathalie op 18 november 2019

"Aanrader! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker eten en heel goede service. Niet al teveel tafels wat ik ook heel aangenaam vond. Leuk dat je nog een extra gang kon bij kiezen en met aangepaste dranken.

Veronique op 17 november 2019

"lekkere eerste kennismaking"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hebben met heel de familie lekker gegeten, het zat er goed vol maar toch was de service snel genoeg. Het was wel wat te lawaaierig, daar zou iets moeten aan gebeuren. Kleine verbeterpuntjes waren er zeker, maar de bereidingen waren goed en ... we gaan nog zekere eens terug

paul scheyltjens op 17 november 2019

"Weer top"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi lunchmenu, lekkere gerechters, bijzondere garnituren en sausjes. Wij hoopte op wild in deze periode en het hoofdgerecht was heerlijk gegaarde fazant. Het broodmandje bevatte spijtig genoeg een te uitgesproken(zeer) donker met de n te overheersende smaak.

Liliane Verbiest op 16 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Kalmthoutsesteenweg 121 2950 Kapellen

Over Rascasse

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant word je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline. Zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden